Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +202
XDDDD
„Dopóki jesteś szczęśliwa to wszystko jest dobrze”
„Mój ojciec mnie wspiera”
To co netflix o--------a w KAŻDEJ produkcji WSZĘDZIE wciskając NA SILE te tęczowe wątki to się w głowie nie mieści.
#netflix #lacasadepapel #domzpapieru #seriale #urojeniaprawakoidalne #urojenialewakoidalne #j--------e
@pekak: no popatrz, mialam w szkole edukacje seksualna i nie bylo wzmianki o LGBT - co nie bylo sluszne ale ten serial to chore ekstremum
@Harmonia: nauka akceptowania inności = pranie mózgu według ciebie? I kto tu ma sprany mózg? XD
Komentarz usunięty przez autora
@Harmonia: co to jest niby za argument? Wiesz ilu trans czy gejów chciałoby być "normalnymi"? Pewnie większość.
Tylko istotą problemu jest to, że to nie jest ich wybór.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Harmonia: to sobie sam dopowiedziałeś, więc skończ p-------ć. Akceptacja nie równa się "PROMOWANIU" i "ZACHĘCANIU", ale widzę że dyskusja z mentalnym boomerem nie ma najmniejszego sensu. Lewactwo trzeba j---ć i c--j, koniec dyskusji XDD
https://jobs.netflix.com/jobs/871965
Gdyby to było w Polsce to bym kręcił aferę, ale w Stanach to nawet nie wiem jak to wygląda
przejrzalem wlasnie kilkanascie ostatnich produkcji netflixa jakie ogladalem i niestety w kazdej z nich byl choc 1 watek homo, nawet w cholernym serialu o baronie narkotykowym (el chapo).
serio, wisi mi kto, z kim i co
Komentarz usunięty przez moderatora