Wpis z mikrobloga

Co jest nie okej z dzisiejszym światem? Dziewczyna mówi otwarcie o tym, że jest prostytutką i jeszcze opowiada o swojej "pracy". Jak jest to niech sobie jest, ale, żeby doszło do tego, że to jest powód do dumy? I jeszcze jakieś towarzystwo wsparcia pracujących seksualnie.
Instagram wsparcia dla pracujących seksualnie
Czy tylko dla mnie to jest chore, gdzie zmierza gatunek ludzki?
#logikarozowychpaskow #patologiazmiasta #gownowpis

W komentarzach patowpisy tej damy.
czarny_minion - Co jest nie okej z dzisiejszym światem? Dziewczyna mówi otwarcie o ty...

źródło: comment_1587958420HgPO1e1e4pcOtOD0gQwBsL.jpg

Pobierz
  • 438
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@terrancee Patologia to jest zwracanie sie do kogoś, że się go uważa za ludzki odpad. A z Twoimi urojeniami nie będę dyskutowal, bo juz widzę że piszesz o komunie, jak ja nic takiego nie napisałem i nie znasz mojego zdania na temat komuny, więc łaskawie nie p-----l bzdur.
  • Odpowiedz
@Fearaneruial: oczywiście, że są negatywne konotacje. Są jak najbardziej badania wykazujące jak obciążająca psychicznie jest to praca, w jak wielu przypadkach jest konsekwencją życiowych dramatów. Dodatkowo w naszej kulturze s--s jest (mimo teoretycznie poluzowanych obyczajów) traktowany jako aspekt związany z miłością, intymnością i oddaniem drugiej osobie a utowarowianie go jest - używając górnolotnego sformułowania - nieszlachetne. Tak samo jak z jakiegoś powodu nie handluje się noworodkami albo ogranami (przynajmniej oficjanie),
  • Odpowiedz
@terrancee Masz jakieś swoje urojenia w głowie i z nimi sam dyskutujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie pisałem slowa o komunie, ale chyba już odpalil Ci się jakiś szablon i nie umiesz rozmawiać inaczej. Jestem betonowa głową, tak se napisałeś, bez powodu, no spoko, jak lubisz zaczynać dyskusje od personalnych wjazdów, to ja już chyba podziękuję za rozmowę z Tobą. Miałem Cię na czarno już wcześniej, widzę,
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Poużywaj jeszcze tych gównosłowek typu "urojenia" które sam masz, i myślisz że kogoś tu pokonasz raczej głupotą. Sam piszesz tu o jakis prawackich urojeniach i masz pretensje że ktoś ci napisał tak a nie inaczej, lewaku sio na #czarnolisto z dopiskiem wyprany mózg.
  • Odpowiedz
@czarny_minion: więc ty będziesz mówił kobietom co powinny robić? XD
POWINNY DBAĆ O SWOJE CIAŁO XD Jestem przekonana, że ich ciała są super zadbane, a ciebie piecze tyłek, bo nie wszyscy podzielają twoje poglądy. Mówisz o "nowoczesnych" poglądach, ale przecież to jest profesja stara jak świat. To co proponujesz prowadzi tylko do nadużyć i wyzysków.
  • Odpowiedz
@czarny_minion: Ach, to narzekanie na "dzisiejszy świat"... Ach, to idealizowanie dawnego świata...

Tymczasem, porównajmy:
Czasy II RP, tak jak i wcześniejsze epoki, to były czasy hipokryzji, podwójnej moralności i udawania, że wszystko jest cacy i że przestrzeganie oficjalnie uznawanych zasad moralnych jest powszechne. Wpis OP-a pokazuje, że kiedyś nie było tak pięknie jak się często uważa. Po prostu kiedyś pewne rzeczy były tematami tabu i się o nich nie mówiło, a teraz
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: nie trzepanie profilu, szkoda mi czasu na takie rzeczy, po prostu widziałem ten twój komentarz dawno temu, chwilę po tym jak dyskutowaliśmy o tolerancji i akceptacji xD nie bądź żałosny, screen z chęcią wrzucę jak będę przy kompie.
  • Odpowiedz