Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Instagram wsparcia dla pracujących seksualnie
Czy tylko dla mnie to jest chore, gdzie zmierza gatunek ludzki?
#logikarozowychpaskow #patologiazmiasta #gownowpis
W komentarzach patowpisy tej damy.
a to już dyskusyjne
"hipokryzja to hołd składany cnocie przez występek"
;)
@czarny_minion:
największą zaletą istnienia prostytutek jest to że pozwalają na realna wycenę seksu
po stronie mężczyzn
Może się jeden z drugim beciak ogarnie i przeliczy ile wydał na randki, kwiatki, dojazdy i inne takie, podzieli przez ilość stosunków i jak już mu wyjdzie #errdividedbyzero to
@Spajkodron3000:
W sumie spoko. Zwłaszcza spoko, że jest jakieś
Ludzie są różni, robią różne rzeczy, mają różne potrzeby, mają odmienne światopoglądy. To, że prostytutki udzielają sobie nawzajem wsparcia to również nic dziwnego. Potencjalnie niebezpieczne
@czarny_minion: Sam wspomniałeś że jest tam spora "łatwa" kasa.
Coś za coś. Są też inne zawody wypalające ludzi i też są przez to lepiej płatne.
Jedynym problemem jest to że często "adeptki" tej branży nie zdają sobie sprawy że w słowie "łatwa" był cudzysłów.
#!$%@? świat nic się nie zrobi
Ty zadając takie pytanie jednak pokazujesz że dla ciebie prostytucja to coś złego, wcześniej mówiąc że nie. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora