Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
#konfederacja to są jakieś jaja, zadałem normalne pytanie, czy homoseksualizm to właściwy styl życia i dlaczego, to @Print_Screen usunął mój komentarz, żeby dalej trolować. Typowy zamordyzm jest typowy, ja nawet #bekazkatoli nie banuje, mało tego, nawet #windows nie banuje.

Już od dawna widzę, że najwięcej jadu, wyzwisk i upokorzeń jest od lewactwa, #neuropa czy to na (niby) filozofia tak bardziej. Czy inne grupy na fb czy wykop. Nie umiecie rozmawiać, zawsze tylko zamordyzm wam w głowie i obrażanie. Na szczęście na nic się wam to nie zda. Etyki nie pokonacie. #filozofia
Pobierz pyroxar - #konfederacja to są jakieś jaja, zadałem normalne pytanie, czy homoseksuali...
źródło: comment_1587847915aEbTfC63TGjjOknKzZZCDH.jpg
  • 61
  • 1
Szanowny @rzecznik_ds_grzebania_palcem_wdupie:
Komputer, a tak właściwie "logiczna maszyna obliczeniowa", której przykładem jest komputer to uniwersalna maszyna, dzięki realizowaniu (wykonywaniu) algorytmów. Komputer (systemy komputerowe), realizują to zadanie (uniwersalności) dzięki wykonywaniu programów (to jest istota komputera), a jeśli masz niewolne oprogramowanie, czyli takie nad którym nie panujesz (bo nie masz kodu źródłowego, bo zabrania ci licencja itp), to i nie panujesz nad komputerem, który wykonuje taki program. Niewolne oprogramowanie, którego przykładem jest Windows
pyroxar - Szanowny @rzecznikdsgrzebaniapalcemwdupie: 
Komputer, a tak właściwie "logi...
@pyroxar:

Ja myślę, że ty widzisz tylko to, co chcesz widzieć. Masz bardzo zawężony widok na sprawę, bo jesteś stuprocentowo przekonany do prawicowych poglądów. Mało tego, że jesteś prawicowy- należysz jeszcze do węższego grona- ultra katolików. Jesteś jedną z dwóch skrajności na wykopie, wszystko, co choć trochę idzie w lewą stronę postrzegasz jako zło. Każdy lewicowiec to dla ciebie kosmita z obcej planety. Działasz dokładnie tak jak skrajny lewicowiec, jedynie chowasz
  • 1
Szanowny @Zgrywus1: taki, że osoby tej samej płci żyją jak osoby przeciwnej płci.

Nie ma tu żadnego przeciwistwa, jedno jest dobre, drugie nie. A zło i dobro to nie są jakieś osobne byty, tylko przeciwstawne. Zło to brak dobra.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pyroxar: wybacz, ale pojedyncze zdanie nic nie wyjasnia. Pokazuje raczej tylko ze jestes radykalem i pewnym jest ze pokazanie przeciwstawnego punktu widzenia jest dla ciebie bezwartościowe, w twoich oczach bede sie tylko "ośmieszał lewacką logika". Nie mniej: uważam że nie ma właściwego stylu życia, jako libertarianin mało mnie to obchodzi co kto robi, o ile nie wpływa to na moją egzystencję. Nie nazwałbym "homo- czy heteroseksualnego stylu zycia" słowami dobry lub
@pyroxar: „zło to brak dobra” - nie, zło to zło a dobro to dobro. Jak nie ma dobra i zła jednocześnie, to po prostu jest nic. A co do toksyczności: każda mega skrajna opcja jest toksyczna, czy lewa czy prawa nie ma zadnej roznicy.