Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
#konfederacja to są jakieś jaja, zadałem normalne pytanie, czy homoseksualizm to właściwy styl życia i dlaczego, to @Print_Screen usunął mój komentarz, żeby dalej trolować. Typowy zamordyzm jest typowy, ja nawet #bekazkatoli nie banuje, mało tego, nawet #windows nie banuje.

Już od dawna widzę, że najwięcej jadu, wyzwisk i upokorzeń jest od lewactwa, #neuropa czy to na (niby) filozofia tak bardziej. Czy inne grupy na fb czy wykop. Nie umiecie rozmawiać, zawsze tylko zamordyzm wam w głowie i obrażanie. Na szczęście na nic się wam to nie zda. Etyki nie pokonacie. #filozofia
pyroxar - #konfederacja to są jakieś jaja, zadałem normalne pytanie, czy homoseksuali...

źródło: comment_1587847915aEbTfC63TGjjOknKzZZCDH.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Szanowny @Print_Screen: bo nie umiesz, ciągle odpisujesz tylko xd. Już mówiłem ci, humor to zawsze kłamstwo,. polega na uproszczeniu i zmianie kontekstu.
  • Odpowiedz
  • 1
Szanowna @SarahC: nie powiedziałem, że każdy, tylko, że to wasze środowisko jest toksyczne, obserwuje to już od kilku miesięcy. @Print_Screen nie umie kończyć myśli bez xd, a to źle świadczy o myśleniu, kiedy zrozumiesz, że jakikolwiek humor polega na uproszczeniach i zmianie kontekstu.
  • Odpowiedz
@pyroxar: nom wykop jest toksyczny, odkrycie roku
takie rzeczy to się odkrywa 10-30 minut po zalogowaniu jak musisz banować z 40 tagów żeby móc normalnie bez gołych dup przeglądać mikrobloga
  • Odpowiedz