Aktywne Wpisy
mickpl +768
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ksiega_dusz +424
Struś : Przebadali mnie na koronowirusa
Wykopki : o c--j,to musi byc prawda,za nasze podatki n-------a badajo !!!
#kononowicz #patostreamy
Rząd nie wprowadza maseczek: 12 wykopalisk dziennie z danymi z dziwnych miejsc, że każdy powinien nosić!
2 dni później, nakaz noszenia masek: "skandal, ograniczają naszą wolność, czytajcie im oświadczenie (to oświadczenie xDDDDDDD), nie damy się!"
Struś: Sławek bije i pobił mysze
Wykopki: Struś ma rację... Sławek ty chuju i damski bokserze. Wojtuś nam wszystko powiedział jaki jesteś!
Tak czytam co tu się odwala i ręce opadają. osobiście nie dążę nikogo sympatią z uniwersum... żeby nie było... wszyscy są tak samo dla mnie jebnieci ;)
@Pepe19: Jeśli któryś wykopek naprawdę tak napisał to się skompromitował. Major prowadzi działalność i odprowadza składki, w tym składkę zdrowotną, zatem ma prawo do świadczeń.