@MasterOf8: skąd będziesz pobierać dane? Simplywall.st posiłkuję się danymi wielu analityków rynku i uważam za bardzo dobre narzędzie. Zastanawia mnie czy będziesz w stanie dostarczyć taką porcję danych na podobnym poziomie.
@bialyjakbialek: Oczywiście, jednak dobrze byłoby się dowiedzieć czy to wszystko idzie w dobrą stronę. Jeśli nie masz czasu na wyrażenie zdania na temat serwisu to okay.
@bialyjakbialek: Rozumiem cię lepiej niż myślisz. Jednak musisz też zrozumieć mnie. Też nie chcę marnować swojego czasu, więc próbuję wybadać rynek. Zapewniam cię, że mam środki i umiejętności by stworzyć taki serwis.
@Zany: Na serwisie, który podałeś nie znalazłem danych przedstawionych w łatwy do przyswojenia sposób. Poza tym brakuje wielu danych, które można znaleźć na simplywall.st
Rozumiem cię lepiej niż myślisz. Jednak musisz też zrozumieć mnie. Też nie chcę marnować swojego czasu, więc próbuję wybadać rynek. Zapewniam cię, że mam środki i umiejętności by stworzyć taki serwis.
Rynek może ci podpowiedzieć na produkt ale rzadko kiedy jest w stanie określić czego sam potrzebuje. @MasterOf8:
@Zany: Co chcesz powiedzieć przez to słowo?
Zastanawia mnie czy będziesz w stanie dostarczyć taką porcję danych na podobnym poziomie.
Poza tym agregowanie treści to nie jest data science.
Zrób wstępną wersję i można będzie rozmawiać bo obecnie nie ma nic i tyle pewnie zostanie.
Pomysł brzmi dobrze ale widziałem już setki takich dobrych pomysłów i pomysłami pozostały w odmętach internetu.
Poza tym brakuje wielu danych, które można znaleźć na simplywall.st
źródło: comment_1587572496KObTs26JKBU7kORtkcLGp8.jpg
PobierzRynek może ci podpowiedzieć na produkt ale rzadko kiedy jest w stanie określić czego sam potrzebuje.
@MasterOf8: