Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +37
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 44.6% (191)
- Nie 55.4% (237)

źródło: 1000033531
Pobierz

#xerxesmrowki - zapraszam do obserwacji:)
Tak jak obiecałem male hunting story
Calosc zwykle zajmuje 1-3minuty
Nie ma szczegolnie duzego rushu ze strony kolonii, musialbym je przeglodzic 3-4 dni ale kolonia aktualnie odhowuje larwy krolewskie, na których szczególnie mi zależy (o czym pisałem juz na tagu).
Tak więc źle nie jest ale mogloby być lepiej
Pająk to chyba jakis pogoncowaty? Zjadaja takich okolo 8-9 dziennie. Wbrew temu co mozna by pomyśleć mrowki maja swoje ulubione pokarmy i nie chętnie przyjmują tą samą karmę cały czas.
W przeliczeniu na maczniki wychodzi jakies 3 na dzień
#mrowki
#zwierzeta
#formikarium
#terrarystyka
@Gregory143
Fajny content, oby było go więcej, ostatnio usuwałem tag o mrówkach na ktorym nic sie nie działo
Nie wszystko dobrze widać bo mrowki maja 2mm (piastunki) i 3mm (zolnierze)