Aktywne Wpisy

kamikaze_ +906
TVN i ocieplanie wizerunku xD

SzejdiSlimSzejdi +684
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a

Niestety nasz wspaniały rząd nie potrafił zapanować nad zgredami chodzącymi po bazarach, kościołach i robiącymi sobie wycieczki po miescie, nad lekarzami i pigułami dorabiającymi w 5 miejscach, nad sebixami spacerującymi w grupach itd.
Ja już mam dość, 1,5 miesiąca zostało spektakularnie zmarnowane, gospodarka została zatopiona, a zachorowania rosną. Od jutra wracam do normalnego życia, będę robił codziennie rano zakupy na śniadanie, wychodził codziennie do pracy, spotykał się na drinka i robił resztkę rzeczy, które można jeszcze robić. Ja przejdę chorobę bezobjawowo, a jak przypadkowo zakażę jakiegos starca w kolejce, to niech ma pretensje do państwa z PIS, którym sprzedał się za 1000 zł trzynastej emerytury. I wszystkim młodym polecam to samo.
#koronawirus #bekazpisu #oswiadczenie
Maski miałem kupione już w w styczniu, pierwszy raz użyłem jakoś w lutym. Zakładałem tylko do sklepu, na zwykle chodzenie po mieście nie. Jeździłem normalnie na rowerze, chodziłem do lasu na spacery. Zakupy robiłem rzadziej, ale tylko dlatego, że mi się nie chciało stać w kolejkach. Teraz gdy kolejek już prawie nie ma to
@Bardamu: Nikt nie mówił, że ilość chorych będzie spadać - celem tego działania jest spowolnienie przyrostu chorych ludzi w społeczeństwie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Andreth: I tak nie funkcjonują bo te piguły to główne źródło zarażeń w Polsce xD
@Bardamu: to trzeba być gamoniem, żeby myśleć w taki sposób XD nawet ministerstwo zdrowia po pierwszym komunikacie nakazującym pracę w 1 miejscu się z tego wycofało dnia następnego bo jednak policzyli to sobie na spokojnie i wyszło, że połowa placówek byłaby zamknięta
Na moją obronę mam to że nosiłem maseczkę od początku lockdownu (13 marca?) i ciągle używałem domowy płyn do odkażania. Nie ufam rządowi i jego decyzjom za grosz
Wiec bym się nie obrażał, aż tak bardzo i poczekał ze zmianą zdania jeszcze ze 3 tygodnie. A te