Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
Leci mi już czwarty rok na wygnaniu w tym śmiesznym kraju zwanym #uk i przez ten czas wiele razy myślałem o powrocie do Polski bądź zmianie miejsca emigracji. Czas jednak leci szybko i oto nadszedł moment, którego się nigdy nie spodziewałem, kiedy mogę a wręcz muszę bez żadnej ironii powiedzieć:
Pozdrawiam wszystkich Polaków mieszkających w polsce z wielkiej Wielkiej Brytanii jako uprzywilejowany mieszkaniec wolnego świata. Współczuję Wam z całego serca, że przyszło Wam żyć w tym chlewie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
A w polsce chlebek lepiej smakuje i trawa jakby zieleńsza
Co nie pasuje? Kilka milionów biedoty. Kilkadziesiąt milionów klasy niższej, setki tysięcy klasy średniej i kilka tysięcy klasy wyższej.
Pa jak skończył
Mieszkajacy w polsce tez nie rozumieja, bo na wiosce nie widac zadnych klas. W miescie czesto tez nie, bo wszystko jest dobrze
Nie wiem co w tym śmiesznego - klasie średniej w Polsce żyje się lepiej niż w UK.
Nie narzekałem na tłok w metrze, bo tego się spodziewałem, poprostu nie rozumiem jak można tam żyć.
@Qutaphone Są tacy, ale to jest mniejszość na tle ogółu emigracji, bo z drugą połówką zarabiając dwie minimalne nie zaszalejesz, chyba że żyjesz w jakimś Hull lub Barnsley.
Btw, dużo Polaków ma własne samochody w UK, chociaż własne mieszkanie/dom niekoniecznie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Frygus96: Mógł byś wymienić tak z 10 rzeczy które tworzą ten raj i z 10 które robią takie piekło z polski?
Komentarz usunięty przez autora
@Kasujzinternetu: 2016 - przyjechałem, założyłem przez internet, musiałem donieść dowód do najbliższej placówki banku. Tyle