Aktywne Wpisy
Lewusx +42
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +77
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Leci mi już czwarty rok na wygnaniu w tym śmiesznym kraju zwanym #uk i przez ten czas wiele razy myślałem o powrocie do Polski bądź zmianie miejsca emigracji. Czas jednak leci szybko i oto nadszedł moment, którego się nigdy nie spodziewałem, kiedy mogę a wręcz muszę bez żadnej ironii powiedzieć:
Pozdrawiam wszystkich Polaków mieszkających w polsce z wielkiej Wielkiej Brytanii jako uprzywilejowany mieszkaniec wolnego świata. Współczuję Wam z całego serca, że przyszło Wam żyć w tym chlewie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Zaakceptował: Precypitat
Stary, może zmień środowisko, otoczenie? Opisane przez ciebie zachowania to margines społeczny, ogromna część brytyjskiego społeczeństwa to normalni ludzie na poziomie. To tak jak byś tłumaczył, że łódzkie Bałuty to reprezentacja całej
Zadałem proste pytanie, czemu mnie obrażasz? Wypad na czarno, robalu.