Wpis z mikrobloga

No i żółty chooj ze sklepu Powering the world Store poleciał w kulki. Moje maseczki zostały dziś dostarczone do kogoś w CHorzowie, a ja mieszkam pod Toruniem. W takiej sytuacji dispute z mapką z zaznaczonymi dwoma miejscami i opisem sytuacji będzie ok?
#aliexpress
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Miałem identyczną sytuację pod koniec zeszłego roku, miały być dostarczone do Wrocławia a wylądowały (zdaniem trackingu) w Rabce Zdrój. Okazało się, że to po prostu fake tracking, doszło po 2,5 msc. Spór nic nie dał, alie postawiło się po stronie sprzedawcy.
  • Odpowiedz
@alinajlepsze: nr trackingowy to 0055... nie wiem w sumie co to za przewoźnik. In post raczej nie.
@QuiQui: No to by oznaczało, że kasa może przepaść. Zobaczymy.. Jak nic nie zrobię to na 100 % stracę kasę.
Co ciekawe (wiem, że to goownotracking) na trackingu Ali, status jest przygotowane do wysłania.
  • Odpowiedz
@eMinimi > Hi, dear, welcome to my store, I do my best to satisfy you, there are three things that I wanna share with u in order to avoid unnecessary misunderstandings(〃'▽'〃) ① 【My reply is slow for some reasons】 but I will reply you within 24 hours.() ②【Dear, pls do not open dispute】 it will hurt my store very much, pls give me a chance to
  • Odpowiedz