Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Raz jest miła i do rany przyłóż, dzwoni w sprawach prywatnych pogadać, pyta czy chcesz kawe tylko po to, żeby na następny dzień cały dzień gnębić cię o jakieś pierdoły. A poproś ją o coś co leży w zakresie jej k---a obowiązków a nie moich to równie dobrze możesz wziąć L4 na tydzień zanim jej nie minie w---w, że musi coś zrobić. Zaraz powiecie PMS czy coś, druga przełożona, też kobieta jest cały czas wymagająca ale w granicach rozsądku i przyjazną więc to nie kwestia płci.
Czas rzucić te robotę w p---u, niestety światowa pandemia postanowiła udaremnić mi połowę planów życiowych.
#pracbaza #zalesie
@Jestem_Tutaj kiedyś widziałem jak dwie w-------e managerki mające biurka w tym samym pokoju, siedzące na przeciw siebie pisały sobie maile dając w dw swojego dyrektora działu i mnie bo nie potrafiły ze sobą normalnie pogadać bo były na siebie obrażone.
@GrammarNazi też tak miałem. I z własnego doświadczenia każdy zespół w którym były same baby i żadnego
@Spajkodron3000: dokładnie, wtedy jesteś wyrzutkiem i nie pasujesz do pracy. Nie da się być na tyle uniwersalnym żeby należeć do wszystkich grup, zawsze ktoś cię będzie nie lubił i tyle.
Sa strasznie hermetyczne. Gdy przychodzi nowa ma z góry najgorzej, bo musi się czymś zasłużyć i wykupić, ale i tak są zamknięte w tej swojej sekcie, że nie ma szans. A gdy taka nowa znajdzie jakiś spoko kontakt np z jakimkolwiek niebieskim, to ma rąbaną dupię, że przecież nowa się izoluję i z nimi nie
Komentarz usunięty przez autora
@Spajkodron3000: Jak może cię ktoś gnębić? Za gnębienie kogoś w pracy jest paragraf i dyscyplinarne zwolnienie. Druga sprawa, co cię obchodzi kogoś w---w, że ma coś zrobić? Masz coś zrobić to
Komentarz usunięty przez autora
@Spajkodron3000: Przerabiałem temat rok temu, musiałem odejść po
Tylko u mnie to był szef.
Ciągle afery, nastawianie przeciwko sobie ludzi, ciągle zmiany zasad, w pewnym momencie z dnia na dzień zmienial nam godziny pracy, do innych mówił ile kto zarabia.
Dorosły chłop, znany w swoim środowisku jako świetny specjalista. Mega zakompleksiony, ale uważał się za ósmy cud świata. Afery, że np.nie odebrało się maila w weekend.
Afera, że nie odebrało się telefonu alvo maila