Aktywne Wpisy

Plotkova99 +40
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +131
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

Witam
nie zesraj sie
Pozdrawiam
komentarze
@chilon: jestem pewien że nie masz pełnego obrazu sytuacji, poczytaj co ten kościół odwalał przez 3 tygodnie, z niczym nie przesadzam
@alfka: nie jestem pewien, poczekam jednak jeszcze na opinię prawnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bizonsky: Daty są OK?
Zgłoszenie z 10 kwietnia, a najnowsze zgromadzenie 13 lutego?
2. Raczej nikt nie wydrukował specjalnej wersji nekrologu, tylko jadą z szablonu - ot rodzina dostała kilkanaście arkuszy od zakładu pogrzebowego i rozwiesiła je w zwyczajowych miejscach. Tak to się robi zwykle.
OK, rozumiem oburzenie tym wszystkim, ale widzę, że za tydzień będziemy mieli zdjęcie samochodu proboszcza, że opony już trochę łyse i donos
Nie wydaje mi się, że tak jest, a dotychczasowe zgłoszenia były bardzo zasadne w śwetle pandemii i proszę, abyś nie tworzył fałszywego wizerunku, że jest inaczej. Poczytaj we wcześniejszych wpisach o subtelnych sposobach księdza na wprowadzanie ogłoszeniami wiernych w błąd i nie szerz dezinformacji, bo po prostu zablokuję Ci możliwość wyrażania opinii w moich wpisach,
@bizonsky: nie zawsze wstawia się przecinek przed "że", a już na pewno nie w tym przypadku ( ͡° ʖ̯ ͡°) #grammarnazi
@doogroo2: może by i była ta kara, gdyby nie to, że PiS się zabezpieczył i funkcjonariusze państwa PiS kar płacić nie muszą...
Ja też wieszałem kartkę przy wejściu na teren kościelny, bo zawsze tam wisiały takie kartki, no i dużo ludzi tamtędy przechodzi. Bez wiedzy i zgody księdza zresztą.
Uważam, że przesadzasz, wylewasz dziecko z kąpielą.
1. Ksiądz może nie wiedzieć, że ta kartka tam widzi. A nawet jeśli on ją tam powiesił (a nie pracownik zakładu pogrzebowego) to jeśli jej nie zdejmie, narazi się Tobie. A gdyby ją zdjął, to
robisz super inicjatywę, ale to Ci nie pozwala tak buraczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pani Rzecznik Ci ostatecznie powiedziała, że teraz nie pracuje, a Ty jej wciskasz, że odmawia pomocy xD Od wymagania pomocy są dyspozytornie pod 112 albo straż miejska niestety. Sanepid to nie służby specjalne, tym bardziej rzecznik
Tym
ale może to być jakieś moje wydawajstwo