Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 67
@psposki: nie no nie zrozumiem nigdy tego fetyszu, jak dla mnie to obrzydliwe, nieważne że bym był wykąpany i wypielęgnowany i tak bym sobie nie dał rimmingu zrobić. D--a to d--a ( ͠° °)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
@WILKU97: nie i nie mam zamiaru, ludzie tu cisną bekę z fetyszystów stóp, ale lizanie d--y to już jest ok i to jest takie okazywanie miłości. Dla mnie to jest p----------e w opór i nikt mi nie wmówi, że to normalne okazywanie sobie uczuć
  • Odpowiedz
nie i nie mam zamiaru, ludzie tu cisną bekę z fetyszystów stóp, ale lizanie d--y to już jest ok i to jest takie okazywanie miłości. Dla mnie to jest p----------e w opór i nikt mi nie wmówi, że to normalne okazywanie sobie uczuć

@ice_breaker: +1
  • Odpowiedz
@ice_breaker: Przecież s--s to nie musi być okazywanie uczuć. Niektórym chodzi tylko o o----m/przyjemność a stymulacja prostaty/odbytu u większości ludzi (zarówno kobiet i mężczyzn) może doprowadzić do orgazmu czy to się Tobie podoba czy nie. W Polsce jest jeszcze taki problem że nawet jeśli ktoś to robi z kobieta to i tak ludzie oceniają to jako zachowanie homoseksualne ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@psposki: na obrazku na górze wydaje się być lekko gruba, no przynajmniej niezbyt figurę widać, ale na dole to już takie 8+/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz