Aktywne Wpisy

planarize +13
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ted-ed-tyi +4
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

źródło: comment_1586871660vBLEC61UbxDkd9sgFgmYGu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
(jeżeli ludzie piszą na wykopie a o elektrodzie nawet nie myślą)
@Fanatyk_Wedkarstwa: Bardzo łatwo przypisujesz ludziom etykiety, osobiście mam gdzieś że jakiś burak bez podstaw kultury mnie obraża, zachowując się jak rozkapryszony gimbus. Tylko zastanawia mnie jak bardzo smutne musisz mieć życie, że pokazujesz wszystkim jakim małym człowieczkiem jesteś.