Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +234
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

gobi12 +608
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz

źródło: comment_1586836414MXcPe4FyiwmsPGms9oJM4l.jpg
PobierzPolecam krótki artykuł mojej żony jak przestawić kota na lepszą karmę: https://kocirodzice.pl/?p=245
Tauryna w diecie: https://kocirodzice.pl/?p=294
Komentarz usunięty przez autora
A jeśli komuś chce się wstawiać zdjęcia kota do Internetu to chyba zależy mu, żeby kot żył jak najdłużej, m.in. dzieki odpowiedniej diecie.
@RozbrykanyKartofelek: moje w ogóle nie dostają suchej, młodszy nie gryzie tylko połyka w całości, potem mu to pęcznieje i rzyga tym dalej niż widzi :) Ale dostają dobrą bez zbożową i są szczęśliwe :)
źródło: comment_15868578969KpadCkqre6OFcxLqtTChz.jpg
PobierzWarianty z mięsem: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (4% wymienionego rodzaju), białka zwierzęce, ryby i produkty rybne, minerały, cukier.
Warianty z rybą: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (4% wołowiny), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty rybne, minerały, cukier
Dodatki:
Dodatki dietetyczne: witamina A (700 IU), witamina D3 (100 IU), witamina E (15 IU), siarczan żelaza (II), monohydrat (25 mg), jodan wapnia, bezwodny (0,31 mg), siarczan miedzi, pentahydrat (2,8 mg), siarczan manganawy,