Wpis z mikrobloga

Dlaczego MGTOW nie działa?

W najprostszym wyjaśnieniu, jak chłopak, który od zawsze był nikim dla dziewczyn, nigdy nie trzymał za rękę, nie ruchał lub miał znikome kontakty tylko dzięki szczęściu może sobie powiedzieć: ,,Tak kobiety, ich akceptacja mnie, nie jest mi do niczego potrzebna, mogę się teraz skupić na sobie, na swoich zainteresowaniach, czy pasjach. To prosty efekt wyparcia i oszukiwania samego siebie. Ile taki delikwent wytrzyma w tej bańce? Rok, dwa, a może trzy? Może trochę więcej, ale co z tego skoro i tak najprawdopodobniej w wieku ok. 30 czy 40 lat skończy bohatyrem?

MGTOW to może być dobre dla gościa który jest po 30stce, czy 40stce, ma rozwód, czy dwa na koncie, przez całe liceum i studia ruchał Julki. W takim przypadku to zadziała, może teraz poświęcić życie PASJOM i samorozwojowi, bo swoje przeżył i doświadczył. A taki Anon? Lata nastoletnie obserwował będąc w szkole, podpierając ściany jak pewne siebie, dynamiczne Oskarki czy Chady byli wręcz rozchwytywani przez dziewczyny. Sami przyznajcie, kto w latach szkolnych miał najlepsze laski, jakie chłopaki na KAŻDEJ przerwie byli w otoczeniu tych najlepszych, najładniejszych Juleczek? No wiadomo, że Ci najprzystojniejsi, najbardziej dynamiczni, a nie ten nerd z mat-fizu w okularach informatyka w butach z CCC za 50 zł.

Taki Oskarek czy Chad, tak dla niego MGTOW będzie idealne, a dla Anona, który nigdy nie zaspokoił dolnych potrzeb z piramidy Maslowa? Oszukiwanie samego siebie przez kilka lat, próba ukrycia potrzeb fizycznych i emocjonalnych PASJAMI i ZAINTERESOWANIAMI, a za X lat? Sznur i krzesło.
#przegryw #mgtow #blackpill #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda #feels #tfwnogf ##!$%@? #zwiazki #seks #niepopularnaopinia
  • 13
@Felixu: Masz rację, ale MGTOW jest dla facetów którzy po prostu nie chcą się wiązać na stałe i mieć dzieciaka z własnego wyboru, a nie dla tych którzy w ogóle nie mieli Julek w przeszłości. Mój brat ma 34 lata, dobra robota, spoko autko ale ma #!$%@? na stałe związki, miał parę lasek ale go to nie interesuje za bardzo, mimo że jest przystojny. Po prostu kawalerskie życie wiedzie i
MGTOW to może być dobre dla gościa który jest po 30stce, czy 40stce, ma rozwód, czy dwa na koncie, przez całe liceum i studia ruchał Julki. W takim przypadku to zadziała, może teraz poświęcić życie PASJOM i samorozwojowi, bo swoje przeżył i doświadczył.

@Felixu: taka właśnie była oryginalna społeczność mgtow, dopiero później napływ inceli zamienił ją w to co mamy teraz czyli gigacope o nazwie men sent their own way
@Felixu: Tak jakby nie można było doświadczyć tych wszystkich negatywnych aspektów rynku matrymonialnego i wypisać się z tego. Nie rozumiem do czego bijesz, jak ktoś wypiera to niech wypiera ale nie każdy ma potrzebę uganiania się za babami szczególnie, że w pewnym wieku libido spada i sex mógłby nie istnieć. MGTOW to najbardziej nie zrozumiały ruch i ludzie najczęściej nie będący jego częścią mają tendencje do błędnego opisywania go albo błędnego