Aktywne Wpisy
Macielskojewski +260
W 1996, w moim rodzinnym Sanoku na Podkarpaciu, odbył się koncert Coolio.
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Vermeerrr +3
Co sądzicie o tym? Mam podobny problem
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #randkujzwykopem #pytaniedoeksperta
@clbg: weryfikacja się dopiero zaczyna :P
Wenezuelskie nauczycielki i lekarki (te z tych silnych i niezależnych) jak kryzys przycisnął to szybko zaczęły wracać do starszego zawodu jeśli miały blisko do granicy, bo tam byli ludzie z pieniędzmi wartymi troszkę więcej.
@clbg: w różnych sytuacjach potrzebne są rożne zawody. Pisanie że jakiś zawód jest niepotrzebny bo jest teraz zamknięty zakład to głupotą. Skoro nie był potrzebny to po co ludzie za niego płacili?
Czy ci pisanie na wykopie jest niezbędne do życia? Nie. Ale to robisz. Może zamknąć wykop bo tak naprawdę nie jest potrzebny? Co za głupota.
A potem będzie płacz przy kryzysie, popyt leży a usługi plus detal to jakieś 60% polskiego PKB.