Wpis z mikrobloga

@Vermeerrr: Pewnie problem w tym, że większość facetów którzy lubią takie władcze kobiety jest nieśmiałych. Mężczyźni którzy chętnie zagadują i bajerują kobiety częściej oczekują od niej delikatności czy wręcz dziecinności i chcą się nią opiekować, np płacąc za nią. Wniosek z tego taki, że swoim podejściem odrzucasz mężczyzn którzy byliby gotowi Cię zbajerować i przyciągasz tych którzy są zbyt nieśmiali, żeby Cie zagadać.

Oczywiście jest możliwość, że się mylę. Pisze
  • Odpowiedz
Mam podobny problem

@Vermeerrr: masz problem z rodziną i ogarnięciem swojego życia.
To da się wyczuć.

Stań się osobą, która przyciąga i jest wartościowa (i nie piszę tu o sztucznych cyckach, czy napompowanych ustach)
  • Odpowiedz
@Vermeerrr: Cóż skoro jesteś inna niż wszystkie baby ( ͡° ͜ʖ ͡°) to zmień też metodę szukania chłopów na inną niż wszystkie baby. Olej tych którzy Cie zagadują (a jeśli ich nie ma to po prostu nie czekaj na nich) i sama spróbuj zrobić pierwszy krok.
  • Odpowiedz
@ChlopakZpiwnicy: jest jeszcze możliwość, że jest rzesza facetów którzy nie kalkulują tylko szukają pewnego stanu i pewnych doznań. I czasem chcą płacić tygodniami a czasem albo się złożyć albo żeby to ona zapłaciła. Czasem miesiącami chcą otwierać drzwi albo nosić siary a czasem zwyczajnie nie i nie mają ochoty z tego powodu słuchać jakiegoś shitu. Po prostu chcą się z kimś dogadywać, mieć wspólne tematy, być zajaranymi w łóżku itp
  • Odpowiedz
@Vermeerrr: wbrew temu co kreuje sie aktualnie w mediach, faceci naprawde potrzebuja tego jak rodzina wygladala w latach 70. Utrzymanego domu, obiadu, zadowolonej zony i dzieci. Faceci ktorzy chca cos w zyciu osiagnac na ogol walcza codzinnie w pracy o rozne rzeczy, i potrzebuja czuc sie potrzebni, potrzebuja placic 100% rachunku.

Nie podam teraz zrodla, ale gdzies w stanach byly prowadzone badania na parach, i spora czesc facetow potrafila rozkleic
  • Odpowiedz
  • 0
@MlekozMonkom: ale chodzi, o to, ze po prostu nigdy faceci,z którymi się umawiałam godzili się na to i nie wyglądali na niezadowolonych. Zawsze otrzymywali ode mnie komplementy ale po czasie się im nudziłam. Może ja też źle wybierałam.
  • Odpowiedz
  • 1
@MlekozMonkom: no i mężczyzni w socjal mediach piszą, że kobiety na randce też powinny płacić najlepiej pół na pół a jak przychodzi co do czego to jednak że niby oni Wola aby poczuć się męsko. Już nic z tego nie rozumiem
  • Odpowiedz