Wpis z mikrobloga

Poleci ktoś transmiter bluetooth do samochodu, który zapewni mi bardzo dobrą jakość dźwięku podczas słuchania muzyki z telefonu przez BT?

#samochody #motoryzacja
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Baseus robi całkiem dobrej jakości sprzęt, jakość dzwieku bardzo wysoka ale musisz mieć wejście audio. Ale jak masz po drodze transmitter fm to xiaomi. Bardzo fajny sprzęt i dobra jakość
  • Odpowiedz
@jerekp: Tak, mam wejście AUX. Jednak pamiętam, że mój ojciec kiedyś używał taniego transmitera, wpinanego w gniazdo zapalniczki. Wtedy akurat słuchał z karty pamięci i jakość dźwięku, moim zdaniem, była straszna.

@beconase: Ja też jestem audiofilem :) muszę zadowolić się takim rozwiązaniem, dopóki nie wymienię radia w aucie.
  • Odpowiedz
@Alien_N7: polecam Xiaomi jak wyżej mirki, byłem sceptycznie nastawiony, ale miło się zaskoczyłem, gra bardzo dobrze, a dodatkowo świetnie się sprawdza jako ładowarka do telefonu. Jedynie to trzeba znaleźć jakieś wolne pasmo FM bo inaczej będzie szumieć.
  • Odpowiedz
@Alien_N7: Od dłuższego czasu używam roidmi 3s i nie jest najlepiej, ale też nie jest najgorzej. Jest średnio. AJak znajdziesz odpowiednie pasmo, to jest na prawdę ok. Gdy mam ochotę przysebastianować i opuszczam szyby, żeby jebnać basem z pato rapsów, to sprawdza się znakomicie.
  • Odpowiedz