Wpis z mikrobloga

INCEL NIE MOŻE BYĆ PRZYWÓDCĄ KRAJU

Wyobrażacie sobie co by było, gdyby taki Juliusz Cezar, albo Napoleon byli prawiczkami? xD
Gdyby to się wydało na forum publicznym to ich kariera byłaby skończona! Wszyscy parsknęli by śmiechem! Jak to, Napoleonie, nie ruchałeś??? : D : D : D Hahaha, jaki przegryw xD Nie ruchał a Cesarzem chce być xDDD
Żaden szanujący się kraj nie pozwoliłby, żeby na jego czele stanął mąż co nigdy ciepła kobiecego w łózko nie zaznał.

Ale nie w Polsce, o nie gurwa, w Polszy musi być inaczej. 25 po upadku komuny Polacy pozwoli zostać nowym wodzem człowiekowi, który jest z dużą dozą pewności incelem-oldcelem. To zresztą potwierdza jego dotychczasowy życiorys. Nie ma dzieci, nie ma żony, jego żądza władzy i uzależnianie od siebie narodu przez socjal to efekty braku akceptacji ze strony kobiet i ukrywana zawiść do brata, który r00chał. Cala jego polityka to gigantyczna fasada, która ma zasłonić ukrywane spie^dolenie. Olbrzymi mechanizm wyparcia. Takie są reala starego kawalera - manleta - co nigdy nie zapeklował

Teraz wkurza resztę społeczeństwa, która by chciała żyć w jakimś państwie ze stabilnym prawem a nie w karakańskiej quasidyktaturze. Dynamiczne Chady przedsiębiorcy? dowalić podatkami, r00chające normik z miast wojewódzkich? dowalić podatkami, Julki? dowalić podatkami i rozwalić system szkolnictwa. Tylko przegrywów-informatyków zostawił, state baby i biedaceli ze wsi. A sama Kaczucha siedzi sobie w domu (piwnicy) na Żoliborzu i głaszcze kota, no gurwa. A co ma głaskać? Zestatusmaxxował się bardzo a kobity nie ma, a na divy iść nie wypada, bo bialorycerstwou motzno. Szkoda mi was polacy, że taki oldcel wami rządzi.

#blackpill #redpill #przegryw #neuropa #pis #s----------e #wyglad # #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #polska #heheszki #pasta #danzinger #polityka
Danzinger - INCEL NIE MOŻE BYĆ PRZYWÓDCĄ KRAJU

Wyobrażacie sobie co by było, gdyby...

źródło: comment_1586437017z71vXzgLw8x7y1M0lGyzLx.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zamiast wziąć przykład to znowu wymyślacie jakieś teorie byleby nie ruszyć d--y z piwnicy, nawet nie czytalam

@Kowixx:

To Twoja projekcja i chochoł. Ja NIGDY nie negowałem sensu looksmaxxingu. Tym niemniej dla niektórych to jest bardzo trudne.
  • Odpowiedz
o drugi prezydent usa to były zapaśnik czy futbolista z czasów studenckich i szkolnych. Wystarczy spojrzeć na ich mordu i przyjąć fakt że żaden z 12 ostatnich prezydentów(poza Jimmem Carterem 177cm i Dwightem Eisenhowerem 179) nie miał mniej niż 180cm. Nic dziwnego że USA to światowy hegemon i mocarstwo militarne, nuklearne i gospodarcze

@Niski_Manlet:

Brawo!
Szefem partii/rządu/prezydentem nie powinien zostawać nikt poniżej absolutnego minimum 170 cm
Inaczej rodzą się z
  • Odpowiedz
nie wiem co znaczy loksmaxing, ale mi chodziło o to że facet wygląda jak wygląda a, jakby nie patrzeć, osiągnął sukces

@Kowixx:

Sukces? W jakim senise? Sam fakt bycia faktycznym wodzem to nie sukces.
  • Odpowiedz
Szefem partii/rządu/prezydentem nie powinien zostawać nikt poniżej absolutnego minimum 170 cm

Inaczej rodzą się z tego kompleksy, które głęboko tkwią w psychice.

@Danzinger: Dokładnie, dobrze to widać na przykładzie Putina który mimo bycia absolutnym szefem wszystkich szefów w Rosji i prawdopodobnie najbogatszym człowiekiem na świecie wciąż zapierdziela w 15+cm butach podwyższających. Leczy kompleksy gromadząc absurdalne zasoby które przez kilka pokoleń jego rodzina nie spożytkuje, morduje i prześladuje swoich przeciwników żeby
N.....t - > Szefem partii/rządu/prezydentem nie powinien zostawać nikt poniżej absolu...
  • Odpowiedz