Aktywne Wpisy
PiotrFr +202
Klient do mnie zadzwonił w sprawie otynkowania domku i muru, który zrobił mu inny murarz.
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
kubas_782 +419
#bekaztransa #januszebiznesu #praca
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
Wyobrażacie sobie co by było, gdyby taki Juliusz Cezar, albo Napoleon byli prawiczkami? xD
Gdyby to się wydało na forum publicznym to ich kariera byłaby skończona! Wszyscy parsknęli by śmiechem! Jak to, Napoleonie, nie ruchałeś??? : D : D : D Hahaha, jaki przegryw xD Nie ruchał a Cesarzem chce być xDDD
Żaden szanujący się kraj nie pozwoliłby, żeby na jego czele stanął mąż co nigdy ciepła kobiecego w łózko nie zaznał.
Ale nie w Polsce, o nie gurwa, w Polszy musi być inaczej. 25 po upadku komuny Polacy pozwoli zostać nowym wodzem człowiekowi, który jest z dużą dozą pewności incelem-oldcelem. To zresztą potwierdza jego dotychczasowy życiorys. Nie ma dzieci, nie ma żony, jego żądza władzy i uzależnianie od siebie narodu przez socjal to efekty braku akceptacji ze strony kobiet i ukrywana zawiść do brata, który r00chał. Cala jego polityka to gigantyczna fasada, która ma zasłonić ukrywane spie^dolenie. Olbrzymi mechanizm wyparcia. Takie są reala starego kawalera - manleta - co nigdy nie zapeklował
Teraz wkurza resztę społeczeństwa, która by chciała żyć w jakimś państwie ze stabilnym prawem a nie w karakańskiej quasidyktaturze. Dynamiczne Chady przedsiębiorcy? dowalić podatkami, r00chające normik z miast wojewódzkich? dowalić podatkami, Julki? dowalić podatkami i rozwalić system szkolnictwa. Tylko przegrywów-informatyków zostawił, state baby i biedaceli ze wsi. A sama Kaczucha siedzi sobie w domu (piwnicy) na Żoliborzu i głaszcze kota, no gurwa. A co ma głaskać? Zestatusmaxxował się bardzo a kobity nie ma, a na divy iść nie wypada, bo bialorycerstwou motzno. Szkoda mi was polacy, że taki oldcel wami rządzi.
#blackpill #redpill #przegryw #neuropa #pis #s----------e #wyglad # #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #polska #heheszki #pasta #danzinger #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@Meybah:
@PJakPrzegryw:
Panowie, od inceli wyzywacie, a o kocie zapominacie! To tez jest orientacja i byc moze rucha wiecej niz wy kiedykolwiek bedziecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kowixx:
To Twoja projekcja i chochoł. Ja NIGDY nie negowałem sensu looksmaxxingu. Tym niemniej dla niektórych to jest bardzo trudne.
@Niski_Manlet:
Brawo!
Szefem partii/rządu/prezydentem nie powinien zostawać nikt poniżej absolutnego minimum 170 cm
Inaczej rodzą się z
@Kowixx:
Sukces? W jakim senise? Sam fakt bycia faktycznym wodzem to nie sukces.
@Danzinger: Dokładnie, dobrze to widać na przykładzie Putina który mimo bycia absolutnym szefem wszystkich szefów w Rosji i prawdopodobnie najbogatszym człowiekiem na świecie wciąż zapierdziela w 15+cm butach podwyższających. Leczy kompleksy gromadząc absurdalne zasoby które przez kilka pokoleń jego rodzina nie spożytkuje, morduje i prześladuje swoich przeciwników żeby