Wpis z mikrobloga

Żeby nie oszaleć, zabrałem się po 5 latach za balkon. To będzie mój świat, moja malezyjska soczysta dżungla, mój śródziemnomorski ogród pachnący tymiankiem, mój zabluszczony angielski zagajnik, moja cholerna oranżeria przy pałacu Schönbrunn ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Plusujesz - motywujesz #koronawirus #majsterkowanie #pannoramixtrip
Pannoramix - Żeby nie oszaleć, zabrałem się po 5 latach za balkon. To będzie mój świa...

źródło: comment_15863689344WUdYTeWdqNpu5MF8ZGIXr.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@j557: miałem wojnę 4 lata z gołębiami, od kiedy zapuściłem balkon. mam kupione kolce, jutro przyjda do paczkomatu i siatkę, zobaczymy czy znów zaczną oblężenie, jak tak to wytaczam ostateczne działa
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pannoramix: ooo Opie. Z gołębiami to i ja mam problem. Balkon zapuszczony, a jakże ( ͡° ͜ʖ ͡°) do tego jakiś ciul z gory dokarmia te szczury, bo widzę czasem spadające okruchy. Ale jak posprzątałem to już tak ochoczo nie przylatują.. Jeszcze tylko muszę wykombinować co położyc na płytki żeby można było na boso wyjść. Wiszący fotel już mam.
  • Odpowiedz
@Pannoramix wlasnie aktualnie są płytki i nie chce ich kuć bo jestem na wynajmowanym. Myślałem wlasnie o legarach na takich gumowych podkladkach i na to deska. Muszę trochę zniwelować spadek bo jak wychodzę na balkon to czuje sie trochę jak na skoczni narciarskiej
  • Odpowiedz
@ArRog: to będzie randomowe pytanie, ale co się kładzie pod te klepki? Mam obrzydliwe betonowe płytki na moim balkonie i chce je zakryć, ale nie jestem pewna czy to po prostu klepki na to czy się jeszcze robi jakiś podkład :D piękny balkonik btw :)
  • Odpowiedz
@perkot: tak
@Tortilla_Orzeszkowa: Te są akurat z Ikei i one są oryginalnie na takich plastikowych Podkładach. Wiec kładłem bezpośrednio na kafle :)
@Kamil_O: Dużo tego w necie :) wpisz pufy na balkon i coś znajdziesz. Swoje kupowałem 2 lata temu i nie pamietam już gdzie.
  • Odpowiedz