Wpis z mikrobloga

@serek_heterogenizowany: Koleś jest przystojny, nie da się zaprzeczyć, ale zupełnie mnie nie pociąga. Wygląda jak j----y kwadrat, albo jak Ken. Mało realnie, niezbyt człowieczo, jak rzeźba w muzeum. Po stokroć wolę normalnych facetów.
  • Odpowiedz
dla mnie taka szczęka to odpowiednik metrowej warstwy makijażu u kobiety.

@NotARobot: Ciekawe porównanie i jako różowa zapewniam Cię, że nie wszystkim kobietom się to podoba, ale co zrobić, przegrywy muszą sobie jakoś wytłumaczyć swoje niepowodzenia, a najłatwiej jest zwalić winę na kogoś.
  • Odpowiedz
@NotARobot: On się z taką twarzą urodził więc porównanie do solidnej warstwy szpachli jest durne. A czy podoba się kobietom? Pewnie jakiś wyjątek się trafi ale 99.9% odpowie, że tak (oczywiście tymi wyjątkami są kobiety z wykopu bo one są inne niż wszystkie i to są te "normalne dziewczyny"). Uroda jest uniwersalna i mierzalna. Zostało to udowodnione naukowo
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Wygląd jest ważny, ale każdemu podoba się co innego. Czy wszyscy faceci co do jednego lecą na biuściaste blondyny? Druga sprawa jest taka, że "serduszkiem" można nadrobić - że tak to brzydko ujmę - "braki" w wyglądzie. Ale wiem, że piszę to niepotrzebnie, bo jesteś kolejnym trollem, który myśli o chadach częściej niż kobiety.
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: Nie, dla mnie on nie jest normalny. Nie pociągają mnie tacy mężczyźni, zwyczajnie kojarzą mi się z rzeźbami. 99.5%? instytut danych z d--y? Zwykłe bajki. Taki gościu może być bożyszczem nastolatek 15-19, a nie dorosłych kobiet. On nie jest w ogóle męski, wygląda jak j----y plastuś xD
  • Odpowiedz
@WwaDdl022:

A on jest nienormalny? Podejrzewam, że 99,5% kobiet by bez wahania oddała mu się w publicznej toalecie po 2 minutach znajomości.

To u was facetów tak to działa. Babka ze zrobiona twarzą, d--a i biustem będzie pociągająca dla 99% z was, mimo ze bedziecie zapewniać że wy nigdy "z takim glonojadem" i wolicie zwykle szare myszki z idealnym ciałem i twarzą.
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: W jaki sposób zakłamuję rzeczywistość? Napisałam przecież, że koleś jest przystojny. Bo po prostu jest, obiektywnie i subiektywnie, nie da się temu zaprzeczyć. Mnie po prostu osobiście nie pociągają zupełnie tacy mężczyźni XD Wyglądają jak simowie, albo jak wspomniane wcześniej rzeźby. Nie będę się wypowiadać za inne kobiety, bo zwyczajnie nie będzie to wiarygodna wypowiedź, mogę mówić tylko o sobie. Wolę normalnych, niewyróżniających się z tłumu facetów i tyle.
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: Człowieku skąd Ty wziąłeś takie baśnie? XD To co piszesz nijak się ma do rzeczywistości, prawdziwego życia. Kobiety są z natury strasznie zazdrosne i właśnie nie chcą żeby ich facet był łakomym kąskiem dla innej kobiety. To o czym mówisz dotyczy jakiegoś absolutnego marginesu, ludzi, których inteligencja jest naprawdę uboga, ludzi, którzy nie mają żadnych ambitnych celów w życiu. Takich, których jedyne co interesuje to posiadanie.
  • Odpowiedz