Aktywne Wpisy
Bunch +312
WielkiNos +187
Wiedzieliście, że jak powiecie arabowi, że nieźle mówi po polsku to jesteście mikroagresorem rasowym?
#arabowie #rasizm #jezykpolski #bekazlewactwa
#arabowie #rasizm #jezykpolski #bekazlewactwa
I tu nie ma co się śmiać, nie ma tu nic z wyolbrzymiania, to jest (jeszcze raz) dosłownie smutna (i zarazem straszna) rzeczywistość, w której przyszło nam żyć.
#logikaniebieskichpaskow #p0lka #przegryw #blackpill #spermochlip #spermiarzalert
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
I zrozum że opinie takiego internetowego spermiarza ona ma gdzieś, ona może ewentualnie pompować ego jakimiś chadami i ich opiniami. Spermiarze ich nie obchodzą, one się z nich śmieją i gadzą bo żaden normalnie wyglądający facet, który ma szacunek do siebie nie musi spermić. Spermić musi brzydki facet a zdanie brzydkiego faceta ona ma tam gdzie slonce nie dochodzi.
@looksdontmatter: Dokładnie. Albo śmieciami nie wartymi odpisania na wiadomość.
@womendown: O to to. Właśnie o to mi chodziło, że wtedy ty się wyróżniasz na tym polu jeśli ona miała do tej pory do czynienia z "pieskami na każde skinienie" czyli spermiarzami w realu i needy gościami. Ona zaczyna rozkminiać "kim on #!$%@? jest", "inni mi odpisywali po 3 minutach, dzwonili a
@throwaway2137: To wtedy faktycznie, myslalem że odnosisz słowo "spermiarz" tylko do internetu. Ja w realu nazywam ich nice guy'ami czy betasamcami ale już nie spermiarzami.
Bez przesady - wątpie by nawet jakiegoś brzydkiego gościa laska na randce zwyzywała od inceli, najwyżej go oleje ale chociaż zapamięta w pamięci że się z nią kłócileś, bronileś jakiegoś swojego zdania, przekonania. Zgadzając się na wszystko i będąc miłym, będziesz tylko kolejnym w historii
@throwaway2137: Na każdą kobietę przypadają miliony mężczyzn? Chyba nie. Wystarczy przestać gadać z juleczkami.
Zawsze część kobiet (często tych ładnych) miała #!$%@? ego i tak było jest i będzie. Nie zmienisz tego, ale możesz po prostu umawiać się z normalnymi kobietami.
słowa klucze:
gdybyś nie miał wyglądu to nawet nie miałbyś okazji zabłysnąć tym mrocznym charakterem.