Wpis z mikrobloga

Jeżeli dziwicie się #!$%@? w kosmos ego kobiet, to uświadomcie sobie, że na każdą taką słodką juleczkę jak tu załączona (znalazłem zdjęcie gdzieś na mirko) przypadają na świecie dosłownie miliony spermiarzy, którzy gotowi byliby was dosłownie zabić za samą możliwość powąchania jej stolca...

I tu nie ma co się śmiać, nie ma tu nic z wyolbrzymiania, to jest (jeszcze raz) dosłownie smutna (i zarazem straszna) rzeczywistość, w której przyszło nam żyć.

#logikaniebieskichpaskow #p0lka #przegryw #blackpill #spermochlip #spermiarzalert
throwaway2137 - Jeżeli dziwicie się #!$%@? w kosmos ego kobiet, to uświadomcie sobie,...

źródło: comment_1586254438au0cu7c31hBvLVHT6qpnqH.jpg

Pobierz
  • 33
@throwaway2137: A dla mnie spermiarze są błogosławieństwem :)
I zrozum że opinie takiego internetowego spermiarza ona ma gdzieś, ona może ewentualnie pompować ego jakimiś chadami i ich opiniami. Spermiarze ich nie obchodzą, one się z nich śmieją i gadzą bo żaden normalnie wyglądający facet, który ma szacunek do siebie nie musi spermić. Spermić musi brzydki facet a zdanie brzydkiego faceta ona ma tam gdzie slonce nie dochodzi.
@pijekubusplay na dodatek dzięki nim jest łatwiej, bo laska jest wręcz zachwycona, że rozmawia w końcu z kimś normalnym...

@womendown: O to to. Właśnie o to mi chodziło, że wtedy ty się wyróżniasz na tym polu jeśli ona miała do tej pory do czynienia z "pieskami na każde skinienie" czyli spermiarzami w realu i needy gościami. Ona zaczyna rozkminiać "kim on #!$%@? jest", "inni mi odpisywali po 3 minutach, dzwonili a
Spermiarze mimo wszystko mają pieniądze, które potencjalnie julka może przejąć. Małe, bo małe ale jak zebrać do kupy to się trochę zbierze...

@throwaway2137: To wtedy faktycznie, myslalem że odnosisz słowo "spermiarz" tylko do internetu. Ja w realu nazywam ich nice guy'ami czy betasamcami ale już nie spermiarzami.
@niewiemcorobic: Ja akurat jestem przeciętny chociaż na tagu tinder uznany za chadlite, ale moim zdaniem to przesada. Po prostu mam gadane i dość osobliwy narcystyczny charakter.
Bez przesady - wątpie by nawet jakiegoś brzydkiego gościa laska na randce zwyzywała od inceli, najwyżej go oleje ale chociaż zapamięta w pamięci że się z nią kłócileś, bronileś jakiegoś swojego zdania, przekonania. Zgadzając się na wszystko i będąc miłym, będziesz tylko kolejnym w historii
na każdą taką słodką juleczkę przypadają na świecie dosłownie miliony spermiarzy

@throwaway2137: Na każdą kobietę przypadają miliony mężczyzn? Chyba nie. Wystarczy przestać gadać z juleczkami.
Zawsze część kobiet (często tych ładnych) miała #!$%@? ego i tak było jest i będzie. Nie zmienisz tego, ale możesz po prostu umawiać się z normalnymi kobietami.