Aktywne Wpisy

snorli12 +2
Załóżmy, że chce zaoszczędzić i nie zmieniać opon na letnie czego mogę się spodziewać jak w czerwcu, lipcu, wrześniu będzie 30+ stopni? #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #mechanikasamochodowa #polskiedrogi
źródło: temp_file4531146067996222059
Pobierz
unicorn_ +10
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda

Każdego, kto krytykował zmiany w sądownictwie i rozbiór państwa, etatowe trolle i pożyteczni idioci byli w stanie sprowadzić do jakiegoś wyimaginowanego emeryta-KODziarza i wyśmiać.
Mimo, że sam k----ę mocno, na to co się dzieje, to trzeba przyznać, że wielu w was otrzymało to, co chciało. Sami sobie ten bat ukręciliście. Zorientowaliście się, że wasze podstawowe wolności są zagrożone dopiero, jak wam je głośno wydarto z rąk, waląc przy tym w ryj.
#neuropa #4konserwy #oswiadczenie #takaprawda #koronawirus
źródło: comment_1586187344WTF6gNEHlDZ5YKhTK7LRC4.jpg
Pobierz@yahoomlody: Co najśmieszniejsze, gdyby te matołki od Korwina zainteresowały się trochę bardziej historią liberalizmu (zamiast robić gałę narodowcom) to z pewnością odkryliby, że trójpodział władzy czy niezależność sądownictwa, to centralne postulaty wysuwane przez tak chętnie cytowanych przez ich idola twórców klasycznego liberalizmu. No ale aktualnie poważniejszym problem jest dla nich batożenie homosiów.
@SKYFander: i jakim fikołem do tego doszedłeś?
Ograniczenia na zasadzie "premier sobie powiedział w telewizji" to nie jest obowiązujące prawo. To jeszcze nie Węgry.