Aktywne Wpisy
Proszę o usunięcie mojego konta oraz danych osobowych z portalu wykop.pl.
Na podstawie art. 17 ust. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych informuję, że cofam zgodę na przetwarzanie wszystkich moich danych osobowych oraz postuluję o usunięcie ich z bazy należącej do Wykop Sp. z o.o. ul.
Na podstawie art. 17 ust. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych informuję, że cofam zgodę na przetwarzanie wszystkich moich danych osobowych oraz postuluję o usunięcie ich z bazy należącej do Wykop Sp. z o.o. ul.

Moseva +14

Metodą MousePressed Rysuję na Canvasie kropkę,a chciałbym rysując następną kropkę wyczyścić pole metodą ClearRect() tak,żeby była tylko jedna
Jak to zrobić,bo za każdym razem jak klikam to nie widać kropki..
źródło: comment_1586180334iEKTy5TUq1GyV9JsAPozlA.jpg
PobierzWklej kod sensownie, a nie obrazek.
Komentarz usunięty przez autora
Pastebin czy coś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co wołasz mirka @Override. ;-)
No i zadaj pytanie zrozumiałym językiem, bo w sumie to nie wiem, o co Ci tak konkretnie chodzi.
No i pamiętaj o zasadzie favor composition over inheritance.
Chodzi mi o to,że jak kliknę myszką LPM to narysuje sie koło,ale następnym razem jak kliknę to chce żeby to pierwsze koło zniknęło,żeby ciagle było tylko jedno.
Czyli masz nieswój kod, którego nie rozumiesz i próbujesz w nim coś
Poproszę o dane do faktury. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzymaj się tam Miras, daj znać jak zaczniecie Java Applet xD