Macie jakieś porady jak pokonać Izaroo w labiryncie akt 7? Ogólnie spokojnie przechodzę mapę i 2 pierwsze walki ale na finalnej szybko sie wykładam. Mam resy 75, chaos -60%, evasion ok. 6k, hp. 2.6k. Gram tricksterem pod storm bursta. Niestety nie mam jak zwiększyć już hp bo zalecane jewele są bardzo drogie (po pare exów). Myślałem jeszcze spróbować zamienić shield charge na flame dasha, do tego zalożyć quicksilvera oraz basalt flask.
@excelfinance: moze nie hp a dmg zwiekszyc? skoro 2 pierwsze walki dajesz rade wiec pewnie przy 3 panikujesz i chcesz za szybko go zabic i popełniasz błędy, trzymaj dystans i nie ma szans zebys tego nie zrobil
@taktylko: @drzuo: @smawek12: @Miecz12: @Retoryk: Kupiłem za całe currency wanda żeby zwiększyć dmg i jest lepiej - po odpaleniu skilla dps na storm burscie to 80k. Dodałem sobie również flame dash i zacząłem używać quicksilver i spokojnie pokonalem go. Jeżeli chodzi o moją postać to link jest poniżej - zaznacze tlko że skończyło mi sie currency więc za dużo nie zdziałam w
@excelfinance: grasz tricksterem, więc nie patrz tylko na hp ale na energy shield też. Jak masz 3k hp + 1,5k energy shield to masz 4,5k życia. Do tego masz tarczę, sporo na block ciosu, więc jest dobrze. Ale w eq można dużo więcej ulepszyć. Kierujesz się jakimś poradnikiem? Podrzuć link to spojrzę co powinieneś poszukać
#pathofexile
Mówisz że masz 2.6k life na 74 levelu? XD
https://www.youtube.com/watch?v=DVjnXo4r4BQ