Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +25
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +292
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1586035700d8w8zmtN7HYeiAL5Y0pDS7.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @appylan @Apollo_Vermouth @kosteq64 @okim @keikam @michal015 @Rosderf @JahMuffin @l3chu @piesimocz @parooow @AveNergal @iAmTS @zojmers @nikogo_nie_ma_w_domu @Destu @xDOlejxD @jagto89 @Daramek @MechanicznyBanan @bylu @Przwoj @plk_bbl @Focalor @Trae @Eligo @kwinto91 @kulek_stronk @Zmalaurus