Aktywne Wpisy

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

#ciekawostki #meble
źródło: comment_15858212906M6hjB4V1nalDmPqNpv3Ym.jpg
Pobierz@Amerykanski-Naukowiec:
LOLx, jesteś Januszem który tylko ocenia innych aby podbudować własne ego, gryż sam ledwo co osiągnął sukces i uważa się za lepszego od innych.
@StanislawAniol: ja podobnie. kupilem do 'tymczasowego' mieszkania jakis uzywany ikeowy stolik, ten niby co ma byc pod telewizor czy cos tylko taki szeroki na jakies 80cm, nie wiem jak dlugo ktos uzywal go przede mna, ale u mnie wlasnie stuknelo 6 lat. uzywany codziennie. jem przy
źródło: comment_1585839002zjXiv8JX5PwJiqrXd9Tjmt.jpg
Pobierz