Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +156
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +26
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

korzystamy z discroda. To aplikacja na komputer / telefon. Ma także możliwość łączenia via WWW. link: https://discord.gg/xjm676X
Mamy wiele kanałów tematycznych. Zaczynaliśmy od #gamedev , ale mamy też kanały #gielda czy #sociallending, gdzie dużo piszemy o #mintos a także o innych np #nieruchomosci, ktore ostatnio są gorącym tematem.
Mamy także drobne zasady i regulamin. Najpierw widać dość ograniczony zakres serwera. Wystarczy przeczytać zasady i postępować zgodnie z instrukcjami. Wtedy złoty grall tradingu stanie przed wami otworem.
Wszystkich zapraszam. Nasze motto to:
Akurat trwa burzliwy okres na giełdzie z powodu koronawirusa, więc nowe okazje inwestycyjne się pojawiają ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnio było sporo wpisów o tym gdzie założyć konto maklerskie, co kupić ITP.
#inwestowanie #pieniadze
źródło: comment_15858121665MUo9StO065oueuV6o71aR.jpg
Pobierz