Wpis z mikrobloga

@deiks: wypok dzwignia handlu tylko rozejrzyj sie ilu tu businessmanow przesiaduje. Jak uwazasz ze slabe to moze zamow zgodnie z regulaminem nic nie tracisz zawsze mozesz zwrocic :) wszystko na apkidlafirm.pl w dziale regulamin i nie zapomnij looknac na bloga od razu :)
  • Odpowiedz
Nie no co ty to tak super studio i tak szybko wszystko robia ze mam czas na wypok nawet :D

@Apkidlafirm: Ten nadmiar czasu to bym na Waszym miejscu przeznaczył na poprawienie strony internetowej, bo jak na firmę zajmującą się oprogramowaniem to szału ona nie robi. Już pomijając fakt, że taki rodzaj marketingu to przynosi skutki odwrotne od zamierzonych.
  • Odpowiedz
@Veni: Czyli przychodzi ktos do ciebie do studio i mowi "ej wiesz potrzebna mi apka jak cholera ale wiesz no costam napisales na wypoku wiec jej nie zamowie" ? :D Thx za rady a stronka to wlasnie stara wisi z braku czasu na zmiany, od 3 tygodni lezy nowa nikt nawet na nia nie spojrzal. To opowiesz cos wiecej o tym efekcie odwrotnym ? I ty chyba nie myslisz ze
  • Odpowiedz
@Veni: Ojej wykopek ekspert kolejny thx za twoje rady wielkie. To co pokazesz cos swojego co robi szał? Nie ? No to tak jak myslałem. Tysiące firm na wykopie sie reklamuje :D Wez stary, kolesie co sprzedaja kody do steama sie nie liczą.
Nie obrazaj sie tak o tego neeta, nie moja wina ze tak skonczyles, robiac obcym ludziom wykłady na portalu satyrycznym.
Ale tym tekstem o tysiącach firm na
  • Odpowiedz
@Apkidlafirm: Oj miałem skończyć, ale jednak nie dajesz mi wyboru.

Ojej wykopek ekspert kolejny thx za twoje rady wielkie.

No ktoś tym ekspertem musi być, a ty nim niestety nie
  • Odpowiedz
@Veni: Thx za wyrzucanie swoich smutkow i frustracji przez zacisniete zeby na portalu satyrycznym do obcego mezyczny, przebrane za amatorska analize psychologiczna. Prawdziwy z ciebie czlowiek renesansu z wykopu :D To powiedz, pokazesz cos swojego co urywa glowe ? Nie no co ty zartuje. Przeciez wiadomo ze nic nie pokazesz, a moze jednak ? Moze zrobisz wrazenie na tych setkach tryliardów firm, ktore w przeciwienstwie do mnie, potrafia sie reklamowac
  • Odpowiedz
@Apkidlafirm:

Thx za wyrzucanie swoich smutkow i frustracji przez zacisniete zeby na portalu satyrycznym do obcego mezyczny, przebrane za amatorska analize psychologiczna

Naucz się rozróżniać to czym jest hejt a czym konstruktywna krytyka, może to ci w życiu pomoże. Nie przypominam sobie, żebym miał szczękościsk, co więcej mam co raz szerszy uśmiech z każdym twoim kolejnym komentarzem. Twoja płeć nie ma tu żadnego znaczenia, więc nie wiem po co o
  • Odpowiedz
@Veni: To bedzie ten pokaz czy nie bedzie ? Liczylem na odrobine instruktarzu, wiesz, zebym mogl pokazac chlopakom ze studia, zeby sie czegos nauczyli od ciebie. Ew. mozesz jeszcze tak z 50 cytatów wkleic i napisac o zrobieniu lepszego arudino :D
  • Odpowiedz