Aktywne Wpisy
rydzniznic +32
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Stalionnn +452
Na zdjęciu może dokładnie nie widać ale bagażniki 2 samochodów, były wypchane karnistrami. Gdy odjeżdżałem ze stacji zauważyłem, że ostatni w kolejce vwT4 też był już napełniany.
#rzeszow #heheszki #koronawirus
@TheGreatCornholio: Spekulacja jest wtedy, kiedy wykorzystuje się zmiany cen wynikające z sytuacji (zwiększone zapotrzebowanie, niedobór itp). Dobrym przykładem jest wykupywanie maseczek czy środków odkażających, żeby je sprzedawać po zawyżonych cenach przy brakach w sklepach.
Handel paliwem (nielegalny bez koncesji) nie jest spekulacją. Jakby tak było to handel walutami też byłby spekulacją (w PRLu był ( ͡~ ͜ʖ ͡°) )
Inaczej by było jakby wykupił
Edit. W sensie, że definicja spekulacji jest dość umowna jak widać.
To, że coś się nie mieści w Twojej głowie nie znaczy, że nie jest niemożliwe.
Samo to że przyjechali na stację samochodami dostawczymi to sugeruje, ale żeby na to wpaść trzeba wysilić mózg zamiast liczyć na zaistnienie na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
O "Januszu"
Komentarz usunięty przez moderatora