Wpis z mikrobloga

Opłaca się pożyczać Fifę 19, żeby pograć karierę menedżera? Rozgrywka jest przyjemna?

Pamiętam, że w 16 i 17 nie dało się grać, bo bot klepał po obronie i ogólnie był irytujący, nawet pełnego sezonu nie rozegrałem, bo się nie dało.
Mam za to świetne wspomnienia z Fify 13, gdzie zrobiłem z 8 sezonów.
#fifa #fifa19 #gry
Dam też #pilkanozna bo pewnie część z was grała
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@revlayup: Wszystkie Managery FIFY są bardzo, ale to bardzo okrojone, dodatkowo po 15 sezonach nie możesz grać dalej, a w takim Football Managerze grasz ile chcesz, robisz co chcesz, wypożyczasz kogo chcesz, kupujesz kogo chcesz. Powiem tak, na początku może się ta gra wydawać złożona, ale wraz z godzinami zagranymi po prostu zrozumiesz mechanikę gry.

Z mojej strony polecam jak najbardziej Football Managery, a co do managerów FIFY to sa
  • Odpowiedz
Opłaca się pożyczać Fifę 19, żeby pograć karierę menedżera?

@revlayup: Tryby dla jednego gracza są w Fifie tak z-----e i zbugowane, że poleciłbym ich nikomu. Oni nie naprawiają błędów, które są w grze od kilku lat. Szkoda czasu.
  • Odpowiedz
@dami423: w tych nowszych może wyeliminowali to jakoś.. jednak jak ktoś sentymentalnie tłucze w 08 czy coś w tych okolicach to może być ciekawie po wielu sezonach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz