Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +40
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
Chicoxxx66 +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@furelsom: Czyli po prostu chodzi o zawartość piguły. Uff, dzięki, bo sie bałem, że na zawsze utraciłem tę magię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Znaczy, że jadłeś 5 piguł co weekend?
Komentarz usunięty przez autora
aaale. każdy człowiek ma inny poziom wrażliwości na serotoninę i jej brak, niektórzy nie odczują jej niedoborów tak mocno, jak inni.
a, no i obawiam się, że nigdy już nie poczujesz się tak, jak za
To niestety dużo za dużo. Prawdopodobnie nadużywanie jest właśnie przyczyną, choć różnicy w sorcie też nie można wykluczyć.
Dobrze, że jak sam piszesz objawia się to tylko osłabieniem działania, a nie np. permanentnym obniżeniem nastroju
I tak się bardzo dobrze trzymasz jak na takie piksowanie
No ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawionym do życia człowiekiem i to się nie zmieniło. Jedyne co uległo zmianie to działanie ecstazy i to nie chodzi o moc, tylko o sposób działania. Wtedy pobudzało umysł, teraz mnie mieli i całe ciało przechodzą, co prawda, pozytywne dreszcze, ale nie jest to stan na imprezę, tylko raczej na spędzenie go w łóżku.
Zastanawiam się jeszcze, czy
tak swoją drogą, tak jak opisujesz jak działa w ostatnim czasie na ciebie emka, tak na mnie działa zawsze. czemu? spytaj trzech neurobiologów, a dostaniesz trzy różne odpowiedzi.
Pozytywne dreszcze? Czujesz jakby taki prąd na ciele?