Aktywne Wpisy

jmuhha +45
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +204
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

dajcie spokój, zróbcie sobie tag trochemniejladnapani i po problemie
nie, nie jest...może ciało ok ale twarz to 2.5/10
ja to tylko napisałem, bo dla mnie na tagu ladnapani powinny być tylko ŁADNE PANIE takie min 8.5/10 a pojawiają się takie plastikowe i sztuczne, że głowa mała ;)
Popieram
źródło: comment_1585472150kNRNiWOhLKt4OkKh9Co0Ui.jpg
Pobierzgdyby nie ten plastic fantastic na twarzy, to może nawet do 6 by dobiła, a tak to (IMHO) góra 3/10 ;)
to jest dla mnie ładna Pani a nie te plastikowe coś ;)
źródło: comment_1585476441aIyb4BXTmsX4SphRD1LjEQ.jpg
PobierzMożna by tą pierwszą ubrać i zmakijażować inaczej i zrobić podobne zdjęcie jak teraz dałeś.
Jeśli same ciuchy, farba do włosów i makijaż zmieniają twoją (zupełnie bezpodstawną) ocenę z 2 na na 8.5, to nie potrafisz się posługiwać skalą.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1585481833tAzsoPPFxnfAytUO2Y5Gb5.jpg
Pobierz