Aktywne Wpisy
blinkarA +21
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +33
jakie macie swoje małe marzenie

#koronawirus
źródło: comment_1585389633RrfQzhQuCk8OT602ne4my7.jpg
PobierzTorba kosztuje 200zl i jest odliczana z twojego pierwszego wynagrodzenia wiec nawet po tej sprzedaży jest stratny.
Ja pracuje za granica i do 3,5k € nie mam podatku poza Vatem do opłacenia wiec tak dwa trzy przejazdy na rowerze elektrycznym to nie wielki problem, a zawsze to około 40€ tygodniowo na jakąś zachciankę :)
@kinesin1000: To są pewnie ludzie, co nie wyszli ze swojej piwnicy od lat, i sobie wyobrażają że kurierzy którzy im dostarczają paczki i dostawcy Uber Eats to ostatni ludzie, którzy przemierzają pustkowia naszej upadłej cywilizacji. XD
@kinesin1000: ludzie to debile którzy prostych komunikatów nie rozumieją i pewnie jeszcze głosują na korwinu