Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiotrTAG: chciałeś przyszpanić i plusów nazbierać, a okazałeś się po prostu debilem i w dodatku januszem. brawo. idealny materiał na wykopka :)
  • Odpowiedz
Po drugie, przyznałem się że nie widzialem różnicy między zaliczka a zadatkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PiotrTAG: to dlaczego nie oddałeś tej kobiecie 50zl skoro to Ty popełniłeś błąd a nie ona?

Ha tfu! Na oszustów i polaczków.
  • Odpowiedz
@PiotrTAG: sprzedajesz czy wykonujesz? Jeśli to pierwsze to musisz jej oddać całość. Jeżeli to drugie to tak jak pisali co innego zaliczka co innego zadatek.
  • Odpowiedz
@PiotrTAG: Zastanawiam sie czy ludzie są tak pazerni, czy ja za dobrze zarabiam ze 50zl stracilo taka wartosc aby sie tak plaszczyc. Nigdy w zyciu nierobilbym takiej szopki o taka kase w przypadku gdzie ktos faktycznie w jakis sposob sie poswiecil i czekal z decyzja
  • Odpowiedz
Teraz zamawianie w Ikea to i tak dramat. Zamawiam stół w promocji. Dowóz najszybciej za 3 tygodnie, a odbiór osobisty 2 tygodnie. Towar jest dostępny, ale takie mają teraz procedury i nie dary przyśpieszyć.
  • Odpowiedz
@Rabusek: mysle ze wiekszosc nie ogarnia dopoki ich to nie spotka, sam po zaliczce gosciowi trzymalem rzecz 3mce ktora staniala i po tych 3mcach chcial obnizki ceny, bo przeciez juz taniej jest, a potem mi sypal paragrafami ze zaliczka jest zwrotna, oddalem dla swietego spokoju i od tego czasu tylko zadatek i odbior sprzetu do okreslonego dnia
  • Odpowiedz
@PiotrTAG: ale wlasciwie to czemu jej nie oddales? Miales jakiegos innego klienta w miedzyczasie, ktoremu odmowiles sprzedazy z powodu rezerwacji? Bo jesli nie, to nie widze powodu dla ktorego by nei oddac i to bez wdawania w te cala dyskusje.
Ja bym oddal po pierwszej prosbie, no chyba, ze kilku osobom odmowilem, a ktos od poczatku mial roszczeniowy ton. Ta jednak na poczatku calkiem normalnie wylozyla sprawe i nie widze
  • Odpowiedz
@PiotrTAG: typowa madka, a u ciebie to januszowy wąs rośnie

Serio uważasz, że to w porządku, aby nie oddać kasy? Gdyby to była umowa na import kilku kontenerów mebli to rozumiem, a to jest sprzedaż jednej komody na OLX

Mi by tam było wstyd zarobić 50 zł na osobie która nie mogła dojechać po odbiór mebla. Jaka by ona nie była, czy to madka czy Janusz. Oddałbym kasę i dla
  • Odpowiedz