Aktywne Wpisy

Plotkova99 +15
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +49
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

@venomik: napisałem wyraźnie, proszę się stosować do zaleceń
@DzonySiara: Jesli ty dajesz po sobie jechać i zgadzasz się by nazywali ciebie oszustem, to nie oczekuj od innych takiego samego zachowania.
@PiotrTAG: szanuje i pozdrawiam, duzo zdrowia i ciepłego weekendu zycze mirku
Ktoś normalny po pierwszym zdaniu by oddał kasę i dalej historii by nie było, no a co robi dzban to widać ¯_(ツ)_/¯
@szuineg: yo bez przesady, ja tez nie widziałem róznicy w zaliczce i zadatku
kazdemu moze sie zdarzyc ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ważne że op odda.
@venomik: czemu mial pisać po 5 dniach skoro umówili się na miesiąc?
@venomik: różni się tym że dziecka nie traktuje jako karty przetargowej
@szuineg: wiesz czy jest niewiedza?. Ludzie nie są nieomylni ( ͡° ͜ʖ ͡°). I dzbana szukaj u siebie nie u mnie.
@Lapidarny: nie tłumacz, oni już na białym koniu jadą z nową komodą XD
@bendarowski: szczerze? Do tej pory nie wiedziałem że to jakaś różnica... Myślałem, że to jeden pies tylko inna nazwa i że jeśli ktoś daje jakąś kwotę aby ktoś coś "zatrzymał" na dłużej, to logicznym jest że gdy zrezygnuje kasa przepada :)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Muireann: typiaro, ja piszę jak jest XD, inni naciągają to do miana oszustwa XD. Robią to samo co ta p0lka.... Po drugie, przyznałem się że nie widzialem różnicy między zaliczka a zadatkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiotrTAG: ale jesteś oszustem, bo zaliczka jest zwrotna. Możesz się pluć ile chcesz, ale brak zwrotu robi z Ciebie oszusta
Nieznajomość prawa szkodzi. I nie zwalnia z jego przestrzegania. :)