Aktywne Wpisy

MokebeElDursi +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nano22 +19
A Chiny tylko się przyglądają i śmieją jak pomarańczowy dał się wrobić w takie bagno. Miliardy $ wywalone, setki rakiet z rezerw zabrane i oprócz zrobienia dobrze zymianom i niestabilności na giełdzie brak pozytywów. Trump może sobie piątkę z Putinem zbić
#iran #usa #bliskiwschod #chiny
#iran #usa #bliskiwschod #chiny

Oglądałem dokument o gościu który na takim GS okrążył świat. W krajach gdzie był asfalt było ok ale na innej nawierzchni nie tak fajnie. Toczysz tę krowę z olbrzymią prędkością 50 kmh jak dziury pozwalają i nas co ci te 140 kucy?
Motocykl z taką mocą jest bardzo szybki, pod warunkiem że masz gdzie tę szybkość rozwinąć.
@vaneck:
O relacjach z zadupiów właśnie pisałem, jeżdżąc po Indiach czy jakimś Pakistanie nie polecisz szybciej niż 80 km/h na nielicznych, krótkich odcinkach. Zobacz na YT "500 Days
"An epic motorcycle journey to Norway" na GS. Tak to wygląda, 100% asfalt, Yamahą R1 byś to zrobił...
Ja lubię porównania z innymi rzeczami. Te GSy czy Africa Twin wydają mi się trochę jak SUVy. Nie jest to terenówka, duże i ciężkie, ale z jakiegoś powodu jest tego coraz więcej na drogach. Zwyczajnie dobrze jeździ i jest wygodny. Tenere 700 bardzo fajne moto, ale dla jednej osoby. Na autostradzie i wysokich obrotach spali więcej niż GS. Dorobili się tam w ogóle 6 biegu? Mały bak, widziałem kilka
Na żywo nie jest lepiej. To fajnie wygląda jak masz apple car play czy coś podobnego podłączone. Dla mnie poruszanie się po tych opcjach było bardzo nieintuicyjne, ale fakt że nie miałem motywacji, nie mogłem tym jechać.