#anonimowemirkowyznania Na wykopie bardzo mocno zastanawia mnie taka ślepa fascynacja tanimi prostytutkami. Osoby z problemami w kontaktach damsko-męskich zamiast podziałać na portalach randkowych / odświeżyć kontakty z koleżankami z okresu edukacji i pozapraszać je na winko / whatever else, to albo narzekają, że są prawiczkami mającymi te 26, czy nawet 28-30lat(jak to jest w ogóle możliwe, żeby być tuż przed 30stką i mieć zerowe doświadczenie w tym aspekcie to ja nie wiem), albo chodzą na tanie panienki za kasę. Kompletnie nie rozumiem jaką przyjemność może sprawić s--s z dziewczyną, która tobą po prostu gardzi i robi to na siłę "byle było". Nie rozumiem jak można to robić z kimś, kto za 200zł godzi się na s--s oralny bez zabezpieczenia z jakimiś zapuszczonymi facetami po 50-tce, albo z sebkami pracującymi na magazynie... Gwarantuję wam, że zbliżenie z własną dziewczyną, czy chociażby z jakąś laską "na raz" z badoo/tindera, byłoby dużo lepszej jakości i znacznie bardziej satysfakcjonujące. Dodatkowo zamiast uprawiać pseudo-s--s z dziewczyną, która co chwilę patrzy na zegarek, spędzilibyście fajny wieczór w kinie/barze zakończony seksem, w którym druga strona stara się, bo ją pociągacie. I nie twierdzę wcale, że jest łatwo, ale dojście do etapu "s--s z obustronnym pożądaniem" z bardzo atrakcyjną różową jest jak najbardziej możliwe bez płacenia. Wyjaśnicie mi to #przegryw? #divyzwykopem #roksa #tinder #badoo #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #s--s
@AnonimoweMirkoWyznania: dobrze gadasz. Mamy czasy bylejakości, kraj z dykty z tanią wódą i disco polo na co drugim podwórku. Nawet nie chcę myśleć kto korzysta z tanich dziwek, jak to można później w ogóle dotykać (ʘ‿ʘ)
@AnonimoweMirkoWyznania: Już widzę jak gość z 170 wzrostu, cofniętą szczęką I zakolami umawia się po latach z atrakcyjną laską, z którą chodził do klasy w liceum, która traktowała go jak powietrze, czy wręcz brzydziła się nim, a następnie na spotkaniu wywołuje emocje, co kończy się ostrym seksem całą noc w jej mieszkaniu. Nawet w Hollywood takiej fantazji nie mają.
I nie twierdzę wcale, że jest łatwo, ale dojście do etapu "s--s z obustronnym pożądaniem" z bardzo atrakcyjną różową jest jak najbardziej możliwe bez płacenia.
A to akurat juz nie jest mozliwe. Przynajmniej dla nas - przegrywów.
@AnonimoweMirkoWyznania: ślepa? To właśnie trzeba oczy otworzyć żeby wiedzieć, że bieganie za cipą nie jest niczego warte, a s--s kosztuje kilka banknotów ( ͡°͜ʖ͡°). Chociaż osobiście to ja różnie - raz tanie, raz drogie (⌐͡■͜ʖ͡■).
zamiast podziałać na portalach randkowych / odświeżyć kontakty z koleżankami
@AnonimoweMirkoWyznania: a ja powoli zaczynam ich rozumieć bo jak są mega brzydcy to nie oszukujmy się wielkich szans na s--s nie mają, a już na pewno nie z kimś atrakcyjnycm. Gorzej jak przeciętny facet myśli, że jest brzydki i dziewczyny nie znajdzie, a tak na prawdę to większość facetów jest przeciętnych, a w związkach są. Niedawno kłóciłam się z @TestoDepot a teraz go po części rozumiem. Za dużo wykopu
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja wole divy- atrakcyjne, dobrze to robią i nie trzeba nikomu nadskakiwać, nikogo zabawiać poczuciem humoru i się upokarzać - nie być sobą... Po ostatnim zdaniu stwierdzam że to bait napisany przez normika dynamiczniaka lub innego oskarka
Dostałem chatę w Niemcach w spadku, rzeczoznawca wycenił na 350k euro Myślę żeby sprzedać i otworzyć jakąś franczyzę w Polsce W co byście weszli? Żabki, dino?
Na wykopie bardzo mocno zastanawia mnie taka ślepa fascynacja tanimi prostytutkami. Osoby z problemami w kontaktach damsko-męskich zamiast podziałać na portalach randkowych / odświeżyć kontakty z koleżankami z okresu edukacji i pozapraszać je na winko / whatever else, to albo narzekają, że są prawiczkami mającymi te 26, czy nawet 28-30lat(jak to jest w ogóle możliwe, żeby być tuż przed 30stką i mieć zerowe doświadczenie w tym aspekcie to ja nie wiem), albo chodzą na tanie panienki za kasę.
Kompletnie nie rozumiem jaką przyjemność może sprawić s--s z dziewczyną, która tobą po prostu gardzi i robi to na siłę "byle było". Nie rozumiem jak można to robić z kimś, kto za 200zł godzi się na s--s oralny bez zabezpieczenia z jakimiś zapuszczonymi facetami po 50-tce, albo z sebkami pracującymi na magazynie...
Gwarantuję wam, że zbliżenie z własną dziewczyną, czy chociażby z jakąś laską "na raz" z badoo/tindera, byłoby dużo lepszej jakości i znacznie bardziej satysfakcjonujące.
Dodatkowo zamiast uprawiać pseudo-s--s z dziewczyną, która co chwilę patrzy na zegarek, spędzilibyście fajny wieczór w kinie/barze zakończony seksem, w którym druga strona stara się, bo ją pociągacie. I nie twierdzę wcale, że jest łatwo, ale dojście do etapu "s--s z obustronnym pożądaniem" z bardzo atrakcyjną różową jest jak najbardziej możliwe bez płacenia.
Wyjaśnicie mi to #przegryw?
#divyzwykopem #roksa #tinder #badoo #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
źródło: comment_1585156899IyBTsMQOZHyy9liaYq81NG.jpg
Pobierz@AnonimoweMirkoWyznania: No wlasnie nie jest mozliwe ale tylko dzieki roksie.
A to akurat juz nie jest mozliwe. Przynajmniej dla nas - przegrywów.
@AnonimoweMirkoWyznania: ślepa? To właśnie trzeba oczy otworzyć żeby wiedzieć, że bieganie za cipą nie jest niczego warte, a s--s kosztuje kilka banknotów ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Chociaż osobiście to ja różnie - raz tanie, raz drogie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Ale póki co - nie ciągnie mnie do prostytutek. Mam p---o, czipsy i batony.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
Po ostatnim zdaniu stwierdzam że to bait napisany przez normika dynamiczniaka lub innego oskarka
nawet ci się nie chce nowych baitów pisać, tylko wklejasz kolejny raz to samo g---o
źródło: comment_1585169155ssXQ3uGQZqaYk6g3HVLaku.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora