Wpis z mikrobloga

he, he, he... a ja wciąż mam otwartą zakładkę na kompie z wątkiem z afery z @karrlajn :D. #afera Ktoś chce jakiś cytat w formie tekstowej? ;)
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@domofon: Nie widzę różnicy. Skoro fotki są dostępne publicznie to nie mowy o upublicznianiu ich na wykopie. Ta część regulaminu powinna się tyczyć wyłącznie "nowych" zdjęć niedostępnych jeszcze publicznie.

Zresztą równie dobrze można banować za podawania "namiarów" na zdjęcia bez jednoczesnego hotlinkowania. Za to też chcesz karać - to bezsens.
  • Odpowiedz
@domofon: Dziecinne jest pisanie o swoich problemach łóżkowych w internecie i dziecinne jest zachowywanie się jak ostatni obrońca moralności, znajdź sobie inne zajęcie, w tym Ci nie idzie.
  • Odpowiedz
@Baron_Al_von_PuciPusia:

Ta część regulaminu powinna się tyczyć wyłącznie "nowych" zdjęć niedostępnych jeszcze publicznie.

Może i powinna, może i nie. W każdym bądź razie nie mówimy o tym co powinno, a o tym co jest. Już były bany za coś takiego (sprawa Axelio) i uważam, że w tym wypadku również tak powinno być.

@JestemKaspi: Usunięcie tych zdjęć przez Nią jest wystarczającym sygnałem.
  • Odpowiedz
Nie zauważyliście, że chodzi tutaj o uniknięcie DOKŁADNIE takich sytuacji jaka ma miejsce teraz?

@Mhrok: prościej chyba jest edukować o tym, że nt. prywatności nie należy pisać w sieci. Nigdy.
  • Odpowiedz
@JestemKaspi: OK, dziewczyna popełniła błąd, wczoraj została naprostowana pod tym względem. Wygłupiła się i na tym powinien być koniec. A nie p---------e o tym cały dzień od rana. Nigdy nie zrobiłeś nic głupiego? Jezu, stary, sądziłem, że naprawdę jesteś poważniejszy...
  • Odpowiedz