Aktywne Wpisy

wfyokyga +26
Dzień dobry
źródło: temp_file3141724992637349748
Pobierz
Patrycja89 +47
Nic mnie tak nie bawi jak podczas rozmowy kwalifikacyjnej rekruter zachwala firmę pod niebiosa, jaka to nie jest wspaniała, jak się prężnie rozwija i jak nie zatrudniają byle kogo po czym bez cienia żenady mówią, że to zlecenie i stawka minimalna xDDD Wspaniała firma k---o, dziękuję za zaszczyt pracy, normalnie Boga za nogi złapałam (na szmacie zarabiałam 4400 netto xD )
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie

My też się zdziwiliśmy, gdy otrzymaliśmy najnowsze postanowienie Prokuratury Okręgowej w Warszawie w sprawie nieudostępnienia nam informacji na temat wydatków ze środków publicznych przez Fundację Lux Veritatis. Mówiąc szczerze, spodziewaliśmy się, że postępowanie zostanie definitywnie umorzone, a tu niespodzianka! Prokuratura Okręgowa uchyliła wcześniejsze postanowienie Prokuratury Rejonowej o umorzeniu postępowania i.... nakazała przesłuchanie m.in. Tadeusza Rydzyka!
Szykujemy pytania i nie możemy się nadziwić w jak ciekawych czasach przyszło nam żyć. Będziemy informować, co dalej!
__
Przekaż 1% podatku na nasze działania. Wesprzyj Watchdoga! KRS 0000181348
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska
@mirek_januszy: Cieszymy się i mamy nadzieję, że uda się dostarczyć takich więcej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Watchdog_Polska: trzeba dmuchać na zimne ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@kubski: Też tak uważamy ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Dziękujemy!
Jeśli tylko jego iLuminescencja Pan Doktor teologii Ojciec Dyrektor Rydzyk wyrazi wolę pojawienia się, będzie można go przesłuchać, o ile wyrazi wolę odpowiedzenia na zadane pytania, bo jak pamiętamy parę lat temu nawet policjanci nie byli go w stanie doprowadzić. Szykuje się wielkie widowisko: "Różańcowy kordon sanitarny", napiętnowanie urzędników, wiece, demonstracje, palenie kukły judasza.... . Ale będzie cyrk. Sam chyba pójdę z Maryją na sztandarze.
@blisko_kebab: Pozdrawiamy! (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_1584989949jPXGGSMRvdrpoQhvlBR7gw.gif
Pobierz@Watchdog_Polska: co xD
@soldado: ʕ•ᴥ•ʔ Pozdrawiamy!