Ale ten kraj to jednak dykra i syf. Umarla kobieta, która lezala w szpitalu bodajże 2 tyg. Wszyscy teraz tłumaczą, że babka nie przyznala się do kontaktu z kuzynem, który był we Włoszech. No spoko. Ale kurde ona tam lezala tyle dni i po początkowym leczeniu zaczęło jej się pogarszać, ale nie robili jej testów bo nie zadeklarowała kontaktu z ewentualnym nosicielem (ʘ‿ʘ). A przecież mogła zarazić się w sklepie, w pracy... WSZĘDZIE. Czyli wychodzi na to, że najlepiej zadeklarować, że taki kontakt mógł być bo inaczej cię zignorują bo nie pasujesz do ich statystyk I szkoda na ciebie testu ( ͡°ʖ̯͡°)
@littlepieceofheaven: Jeżeli miała jakikolwiek objaw koronki wystarczyło zrobić test, a jak wezmą pacjenta z porażeniem mózgowym z objawami, to hu@ jego wina bo zamiast powiedzieć że był w Niemczech w sanatorium dla ludzi z porażeniem, to podśpiewywał "miłość miłość w Zakopanem"
Moim zdaniem brakuje informacji ile jest statystycznie zapalen pluc bakteryjnych. Bo jesli jest to codziennosc to uwazam ze mozna bylo to tak kwaliflikowac. To ze mamy pandemie sars-cov2 to nie znaczy ze inne choroby maja wolne.
@emasele niestety :/ według tvpisd jesteśmy super gotowi i robimy więcej testów niz usa i Francja
@asd23434asd pewnie lekarze dostali limit badań jaki mogą robic, a z tych zrobionych pewnie i tak muszą się spowiadać, że po co tak dużo i na co to komu :/
@MMARS wiadomo, Polacy maja odgórna ochronkę od Jezuska i Maryi, którzy są królem i królową Polski. Nie to co inne kraje (
Czyli wychodzi na to, że najlepiej zadeklarować, że taki kontakt mógł być bo inaczej cię zignorują
@thekes: To wiadomo już od jakiegoś czasu. A wystarczy wejść na reddit i popisać z jakimś włochem, przecież nie pytają czy kontakt przez internet czy na żywo ( ͡º͜ʖ͡º)
@littlepieceofheaven: A jakby korone zlapala w autobusie to co? K---a mamy pandemie i jak ktos lezy na zapalenie pluc to chyba moze warto sprawdzic nie? Widac lekarze tez ułomy
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Wygląda na to, że wirus w Polsce nie zaraża, tylko za granicą.
Takie można wyciągnąć wnioski. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@asd23434asd pewnie lekarze dostali limit badań jaki mogą robic, a z tych zrobionych pewnie i tak muszą się spowiadać, że po co tak dużo i na co to komu :/
@MMARS wiadomo, Polacy maja odgórna ochronkę od Jezuska i Maryi, którzy są królem i królową Polski. Nie to co inne kraje (
Raczej po prostu wiedziałaby na co umiera. Myślę, że bardzo by jej to nie pocieszyło ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@thekes: To wiadomo już od jakiegoś czasu. A wystarczy wejść na reddit i popisać z jakimś włochem, przecież nie pytają czy kontakt przez internet czy na żywo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@littlepieceofheaven: A jakby korone zlapala w autobusie to co?
K---a mamy pandemie i jak ktos lezy na zapalenie pluc to chyba moze warto sprawdzic nie? Widac lekarze tez ułomy
Na prawdę uważasz, że lekarze nie zrobili jej testu, bo nie pomyśleli, że może mieć koronawirusa? Albo, bo nie chciało im się? Pomyśl ( ͡º ͜ʖ͡º)
@RozowyPaskud: Gdybym się na własnej skórze nie przekonał, że mogą nie wpaść na oczywistości to bym tak nie pisał.