Wpis z mikrobloga

Jak ktoś ma sprawę to zadzwoni drugi raz :)

@adinn: otóż nie :) banda przegrywów życiowych dostaje palpitacji serca kiedy mają odebrać telefon czy załatwić coś z obcym człowiekiem. Nikt rozumny nie wydzwania drugi raz ani nie zapowiada się sms kim jest, bo druga osoba może się bać XD każdy rozumny wie, że jak się zadzwoniło raz i jest niedobrane połączenie to ma prawo zakładać, że ktoś oddzwoni biorąc telefon do
@adinn: do mnie kiedyś zadzwonili Z centrali z Uk w w sprawie samochodu bo skargę złożyłem na serwis aso. Byłem na wakacjach nie odebrałem, wpisałem numer w internet domyśliłem się o co chodzi i nie szło oddzwonić już :( drugi raz nie zadzwonili
@balatka: Fajna opcja występuje teraz w iPhone’ach. Możesz sobie ustawić, że telefon automatycznie odbija połączenia z numerów, których nie masz zapisanych w kontaktach :) i po problemie :)
@login-jest-zajety: Ale pie*dolisz. Na andrucie dało się wrzucić na czarną listę - jak w każdym telefonie. Nigdy nie widziałem automatycznego odbijania połączeń od numerów spoza listy kontaktów.
@login-jest-zajety: Oho. Jak rozumiem OneUI 2 na Androidzie 10? ( ͡° ͜ʖ ͡°) No to rzeczywiście od miliona lat, IOS 13 wyszedł we wrześniu, Samsung potrzebował pół roku żeby to zapieprzyć :).