Wpis z mikrobloga

@anonymous_derp To ja ci może powiem z pierwszej ręki, o co chodzi z tą podejrzliwością ludzi względem mielonek. Ja akurat jestem z branży rybnej, ale zasada działania jest pewnie ta sama. To, co idzie do wyłożenia na lodzie, sprzedaży w całości, to są najlepsze sztuki. To, co idzie do słoików/mielenia, to są sztuki zdeformowane, albo w inny sposób wizualnie uszkodzone. Producent nie może sobie pozwolić na stratę, z resztą zwyczajnie po ludzku
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Never_let_me_go:

Jak kupujesz nie zmieloną wołowinę to po niej widzisz czy jest świeża i jest codziennie konkretną różnica w w tej świeżości.
Jak myślisz co się robi z 2-4 dniowej łopatki po której widać, że nie jest apetyczna, a jeszcze nie jest zepsuta?
Wyrzuca?
XD
To tak jakby robić bułkę tartą z ciepłyc, świeżych bułeczek
xD: @anonymous_derp: