Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
To mój ulubiony kraj. Wiele razy tam byłem. Jak doskonale się bawiłem, jak piękny jest to kraj, jak oni miło reagują, kiedy mówisz ich językiem. Jaka wspaniała kuchnia. Jakie zabytki, cuda natury, jacy fantastyczni ludzie.
To prawda, zgrzeszyli zaniedbaniem. Ale gdyby to zaniedbanie było grzechem śmiertelnym, większość z nas poszłaby do piekła. A oni to piekło mają dzisiaj na ziemi :/ #feels #koronawirus #wlochy