Wpis z mikrobloga

ale to jest kocur, sposób w jaki niektóre z numerów się zaczynają i kończą to jest magia. słuchając outro do tej kawaliny, z tymi pięknie wkomponowanymi syrenami, mam wrażenie, że sobie przemierzam z Abelelem jakąś post-apo scenerię, co w bieżącej sytuacji uderza jeszcze mocniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

dawno nie słyszałem tak dobrze brzmiącej płyty , o takiej dbałości o detale w produkcji/aranżu. jakieś pierdoły typu nagle wchodzące reesy w Too Late czy offkilterowe drumy (Hardest to Love, Escape from LA), szapo ba dla producentów i inżynierów.

#rap #czarnuszyrap #rnb #rapsy #theweeknd
takitutej - ale to jest kocur, sposób w jaki niektóre z numerów się zaczynają i kończ...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wodzigrzmot: Abel nie musi rapować żeby być częścią amerykańskiej sceny, nie musi być nawet jankesem. nikt kto śledzi hamerykańską scenę rapową nie kwestionuje przynależności Abela do tejże, get your facts straight
  • Odpowiedz
@aei9077: In your eyes przy pierwszym odsłuchu delikatnie mnie wybiło z klimatu, bo to jest jednak sonicznie daytime music ( ͡° ͜ʖ ͡°) kto wie, może za którymś przesłuchaniem okaże się, że wpuszczenie odrobiny słońca w ten gęsty klimat to dobre rozwiązanie. tak czy siak - przewiduję sporą rotację tej kawaliny w radio
  • Odpowiedz