Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Szał na mieszkania w Polsce jedynie wynika z tanich kredytów? Bo sobie myślę, że taki S&P na przykład ma lepszy zwrot niż jakieś mieszkania, nie dało by się jakoś wziąć kredyt na zakup ETF'ów a potem z zysków go spłacać?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
"Czy aby nie przesadzają ludzie co tak psioczą na wynajem krótkoterminowy? Przecież na pewno oni reagują na zgłaszane zakłócanie spokoju czy inne balangi..."
No to jak przestrzegają prawa Ci przedsiębiorcy właśnie mam przykład. Do jednego z lokali mimo kompletnego zakazu prowadzenia tej działalności sprowadziło się właśnie dwóch turystów z zagranicy. To tyle.
#airbnbtorak #bookingcomtorak #wynajemkrotkoterminowytorak #wynajemkrotkoterminowy #bookingcom #wynajem #turystyka #zaklocanieciszynocnej #zaklocaniespokoju #warszawa
#airbnbtorak