Wpis z mikrobloga

Polska w poprzednim tygodniu wykonala lacznie 5.5k lacznie testow czyli tyle ich Chiny w ciagu jednego dnia

GB ma robić 25k dziennie

Przy czym Chiny maja cos takeigo ze 15 minut i maja wynik a polska czeka 3 dni

Ruscy za pomoca wymazu z policzka maja wyniki przez co unikaja kontaktu z krwia i moga mobilnie je robic

Mamy #!$%@? a nie ze ludzie sie ciesza ze rzad #!$%@? sie jak dziala
Wyszlo slonce zaraz zaczna sie grille dzialki imprezy plener piwko itp
Pielgrzymki stare baby
MPK mieli zamknac i #!$%@?

Bedzie grubo
Powinni na rok odpuscic edukacje a nie przedluzac co 2 tyg
#koronawirus
zmyslaw - Polska w poprzednim tygodniu wykonala lacznie 5.5k lacznie testow czyli tyl...

źródło: comment_1584536314BzzKjxqTUPbns0p6Ckk54u.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PeterFile: o ile? Z 3 dni na 24h?
Dalej słabo

To że dzisiaj wyjdzie że jest 50 nowych zarażonych to są osoby które miały testy 3 dni temu robione a nie dzisiaj.

@januszao: uczniowie i tak nie pracują. Można myć łapy i pilnować żeby
  • Odpowiedz
@zmyslaw: wyłącz wszystko na rok siedźmy w domach. #!$%@? anarchiści i trolle z new world order. Nawet jakby w Polsce było 400 tysięcy chorych to jest 1% ogółu!!! Teraz mamy 300 chorych oficjalnie. Nieoficjalnie może z 10000 którzy nawet nie wiedzą że są chorzy. A lecimy w recesje. Firmy upadają po tygodniu a wykopek napiszę o roku... Bo mu mama daje pieniążki na abo do wow...
  • Odpowiedz
@zmyslaw:

Ruscy za pomoca wymazu z policzka maja wyniki przez co unikaja kontaktu z krwia i moga mobilnie je robic

A u nas są inne procedury? Serio, jestem
  • Odpowiedz
@zmyslaw: Dzisiaj na Polsacie mówiono, że dotychczas w PL na obecność wirusa zostało przebadanych 800 osób, a próbek przebadano 9000. Jeżeli z tych przebadanych osób 250 ma stwierdzonego wirusa to trochę straszna statystyka. Na pomorzu wczoraj w ciągu dobry przebadano 26 (próbek), a na wynik czeka się 50 godzin. Dodam od siebie, że wczoraj ogłoszono w Pomorskiem 6 nowych przypadków.
  • Odpowiedz
@zmyslaw: do poznania dotarła wczoraj maszyna która daje wynik w 3h. Dziś mają szkolenia personelu z obsługi tego aparatu i od jutra jazda z tematem.
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: z tego co wiem zgłaszają się ale jeżeli nie mieli kontaktu z os potwierdzona to nie robi się testów
@wiem_wszystko: a wiesz że wirusem można się zarazic ?
Skąd wiesz komu mama daje pieniądze i na co? Widzę grubo tutaj jest... Spokojnie pomnik ci postawie bo pewnie ciężko pracujesz za gruby hajs i jesteś kimś ważnym
  • Odpowiedz