Aktywne Wpisy
Cycasrevoluta +11
Będzie długi #zalpost
Jesteśmy z niebieskim razem od ponad 8 lat. Mamy dziecko ale sytuacja nie wygląda kolorowo.
Zacznę od tego że wszystko zaczęło się psuć jak tylko zaszłam w ciążę. Dziecko było planowane i ja bardzo je chciałam mieć i w tej kwestii wszystko jest super. Młody jest świetny ale jest mi go zwyczajnie szkoda że ma takiego ojca.
W ciąży uciekał z domu do garażu bo przeszkadzał mu mój brzuch, miałam wrażenie że go brzydzi i nie chciał go nawet dotykać. Po porodzie wszystko było tylko gorzej, miałam wrażenie że on chciał żebyśmy wrócili do domu z dzieckiem i wszystko zostało po staremu, jego nawyki i podział obowiązków.
U nas od początku wszystko było na pół, rachunki na pół, obowiązki na pół i ok o ile jak nie było dziecka to było to powiedzmy sprawiedliwe o tyle dzieckiem zajmuję się od początku głównie ja. Dosłownie muszę się prosić by zabrał dziecko na spacer na 2 h bym mogła choćby posprzątać i ugotować obiad w spokoju. Od samego początku a w sumie to już w ciąży śpi osobno w innym pokoju z zatyczkami w uszach. Ja zajmuję się dzieckiem cała noc i rano a on sobie śpi do 11 bo uwaga nie pracuje. Tak i nie chodzi tu o kasę bo tą ma i ja go nie utrzymuje, wszystko jest na pół za wyjątkiem dziecka bo na dziecko to tylko ja wydaję i to ja wszystko od początku czytam, dowiaduję się i ogarniam co i jak.
On nie pracuje praktycznie od początku jak się znamy, na początku popracował chwilę, chyba żeby nie wyjść na lenia. Natomiast później zawsze szukał wymówek a to zima, a to lato a to coś. I tak sobie leży i bimba 7 lat powiedzmy.
Jesteśmy z niebieskim razem od ponad 8 lat. Mamy dziecko ale sytuacja nie wygląda kolorowo.
Zacznę od tego że wszystko zaczęło się psuć jak tylko zaszłam w ciążę. Dziecko było planowane i ja bardzo je chciałam mieć i w tej kwestii wszystko jest super. Młody jest świetny ale jest mi go zwyczajnie szkoda że ma takiego ojca.
W ciąży uciekał z domu do garażu bo przeszkadzał mu mój brzuch, miałam wrażenie że go brzydzi i nie chciał go nawet dotykać. Po porodzie wszystko było tylko gorzej, miałam wrażenie że on chciał żebyśmy wrócili do domu z dzieckiem i wszystko zostało po staremu, jego nawyki i podział obowiązków.
U nas od początku wszystko było na pół, rachunki na pół, obowiązki na pół i ok o ile jak nie było dziecka to było to powiedzmy sprawiedliwe o tyle dzieckiem zajmuję się od początku głównie ja. Dosłownie muszę się prosić by zabrał dziecko na spacer na 2 h bym mogła choćby posprzątać i ugotować obiad w spokoju. Od samego początku a w sumie to już w ciąży śpi osobno w innym pokoju z zatyczkami w uszach. Ja zajmuję się dzieckiem cała noc i rano a on sobie śpi do 11 bo uwaga nie pracuje. Tak i nie chodzi tu o kasę bo tą ma i ja go nie utrzymuje, wszystko jest na pół za wyjątkiem dziecka bo na dziecko to tylko ja wydaję i to ja wszystko od początku czytam, dowiaduję się i ogarniam co i jak.
On nie pracuje praktycznie od początku jak się znamy, na początku popracował chwilę, chyba żeby nie wyjść na lenia. Natomiast później zawsze szukał wymówek a to zima, a to lato a to coś. I tak sobie leży i bimba 7 lat powiedzmy.
spieshy +804
ktoś mi wytłumaczy dlaczego mimo SPRZECIWU znacznej części społeczeństwa, KTOŚ nadal debatuje nad wprowadzeniem kredytu 0%? to jest #!$%@? jakiś absurd
#nieruchomosci #policja
#nieruchomosci #policja

GB ma robić 25k dziennie
Przy czym Chiny maja cos takeigo ze 15 minut i maja wynik a polska czeka 3 dni
Ruscy za pomoca wymazu z policzka maja wyniki przez co unikaja kontaktu z krwia i moga mobilnie je robic
Mamy #!$%@? a nie ze ludzie sie ciesza ze rzad #!$%@? sie jak dziala
Wyszlo slonce zaraz zaczna sie grille dzialki imprezy plener piwko itp
Pielgrzymki stare baby
MPK mieli zamknac i #!$%@?
Bedzie grubo
Powinni na rok odpuscic edukacje a nie przedluzac co 2 tyg
#koronawirus
źródło: comment_1584536314BzzKjxqTUPbns0p6Ckk54u.jpg
PobierzTyle tylko, że na razie GB zrobiła tyle testów pomiędzy 300 a 1900 pacjentem
Dalej słabo
To że dzisiaj wyjdzie że jest 50 nowych zarażonych to są osoby które miały testy 3 dni temu robione a nie dzisiaj.
@januszao: uczniowie i tak nie pracują. Można myć łapy i pilnować żeby
A u nas są inne procedury? Serio, jestem
źródło: comment_1584537057Bno6ecKj6srHfnRKlY3mNo.jpg
Pobierz@zmyslaw: to fakt
Komentarz usunięty przez autora
@wiem_wszystko: a wiesz że wirusem można się zarazic ?
Skąd wiesz komu mama daje pieniądze i na co? Widzę grubo tutaj jest... Spokojnie pomnik ci postawie bo pewnie ciężko pracujesz za gruby hajs i jesteś kimś ważnym
Im wyłapiemy, więcej nosicieli, tym bardziej spowolnimy epidemię. Zarażenia rozłożą się w czasie. Służba zdrowia nie zostanie zdemolowana, tak jak we Włoszech. Poniżej dwa scenariusze. Katastrofalny i optymalny. Im bliżej fioletowego, tym lepiej.
źródło: comment_1584554014B55StNqYQ5nEfMyYTtsNvN.jpg
Pobierz